Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp - Zaterdag 26 Oktober 2016

    Nieuw: feestelijke artikelen van My Little Day

    Feestelijk nieuws!

    Nous sommes très heureux met onze nieuwe aanwinsten van het Franse merk ‘My Little Day’ (klinkt niet erg Frans, maar is het wel). My Little Day heeft feestelijke artikelen voor je dagelijkse dosis feest en fun. We hebben uit hun collectie vier ballonnen met opdruk toegevoegd en hun honeycombs lijn in acht kleuren en drie verschillende maten (15 cm, 20 cm en 25 cm).

    Ballonnen van My Little Day

    De ballonnen hebben we uitgekozen, omdat ze goed passen bij een of meerdere thema’s uit onze collectie. De kleurrijke smileys ballonnen passen goed bij onze confetti thema en regenboogfeestartikelen van o.a. Meri Meri.
    Smileys ballonnen My Little Day


    De superhelden ballonnen met de kort, maar krachtige tekst ‘POW’ zijn perfect voor onze superhelden en superheldinnen thema’s.
    Superhelden Ballonnen 'Pow'


    Voor girly girls die van roze of een prinsessenfeest houden hebben we de ballonnen met een roze kroontje.
    Roze Kroontje Ballonnen

    En helemaal hip dit jaar zijn eenhoorns feestartikelen en de unicorns ballonnen met de tekst ‘Make My Day’ passen helemaal bij de feestlijn ‘I Believe in Unicorns’ van Meri Meri.
    Eenhoorn Unicorn Ballonnen

     

    Honeycombs van My Little Day

    Honeycombs zijn hangdecoraties die je goed op kleur kunt combineren met andere thema's. Ook zijn ze leuk om te combineren met andere hangdecoraties zoals pom poms en spiralen. De honeycombs van My Little Day zijn in drie maten en nu in acht kleuren verkrijgbaar. We vinden ze zo leuk. Dus misschien komen er nog meer kleuren bij.
    Honeycombs My Little Day


     

    Recente artikelen