Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Algemene voorwaarden

  Hieppp is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24465834

  Hieppp verricht haar werkzaamheden uitsluitend in overeenstemming met deze voorwaarden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de online winkel van Hieppp (www.hieppp.nl).

  1. Koopovereenkomst

  Een koopovereenkomst komt tot stand na plaatsing van de order in onze online winkel. Ter bevestiging sturen we de klant een e-mail met daarin alle order/adres gegevens zoals de klant dat heeft ingevuld. Wilt u de order alsnog annuleren dan verzoeken we u om binnen 24 uur een e-mail naar ons te sturen.

  2. Prijzen

  De door ons genoemde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders.

  3. Betalingswijze

  U betaalt uw order, direct na het plaatsen via iDEAL, PayPal, Bancontact / Mister Cash (België), achteraf betalen via Klarna (Betaal later) of u kunt de bestelling afrekenen via een overschrijving naar onze rekening (Rabobank NL62RABO0150771762 t.n.v. Hieppp). Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven verzenden wij uw bestelling.

  Op de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt, wordt een uniek ordernummer vermeld die kenmerkend is voor de bestelling. Dit nummer dient u te vermelden, indien u vragen of opmerkingen heeft over uw bestelling.

  Klarna (Betaal later):
  Kiest u voor achteraf betalen dan wordt onze vordering op u overgedragen aan Klarna Bank AB. Informatie over de betaalafhandeling en hun privacybeleid vindt u hier. Vragen met betrekking tot de (terug)betaling dient u dan ook direct aan hen te stellen. 

  4. Verzendwijze en kosten

  Orders worden verzonden met PostNL of DHL en BPost (in België). Zij leveren in de meeste gevallen binnen een à twee werkdagen in Nederland en België. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons.

  Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij Hieppp tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan Hieppp bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten.

  Verzend- en verpakkingskosten:

  • De kosten voor het verzenden binnen Nederland zijn € 4,50 (voor zowel buspakjes als pakketten rekenen wij het laagste tarief) en gratis bij bedragen boven € 50,-.
  • De kosten voor het verzenden naar België zijn € 5,95 en gratis bij bedragen boven € 50,-.
  • De kosten voor verzending naar overige landen in Europa zijn € 12,00.
  • De kosten voor verzending buiten Europa zijn € 25,00 (tot 2 kilo). 


  5. Levertijd


  Wij doen ons uiterste best om de meeste artikelen de volgende dag aan u te leveren na betaling van de order. U ontvangt altijd een track&trace e-mail van uw bestelling, zodat u de status van u levering kunt volgen.

  Als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, nemen wij contact met u op. Zorg dus altijd dat uw e-mailadres juist is ingevuld en u deze regelmatig bekijkt.

  6. Ruilen/retourneren van een artikel

  Klanten van Hieppp hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 60 dagen een artikel te ruilen/retourneren. De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gedragen zijn.

  Algemene voorwaarden bij het ruilen/retourneren van een artikel:
  Indien u uw order wil annuleren en retourneren, verzoeken wij u dit vooraf per email kenbaar aan ons te maken. De aanmelding van de retourgoederen moet uiterlijk binnen 60 dagen na verzending bij ons binnen zijn. De 60 dagen gaan in op het moment dat wij de goederen verzenden. Indien u binnen de gestelde periode van 60 dagen het artikel niet heeft teruggezonden is de koop gesloten.
  Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd. Hieppp zal binnen 60 dagen na volledige afhandeling van de retourzending u het openstaande bedrag crediteren.

  Wij adviseren u retourzendingen altijd aangetekend te versturen. Hieppp is niet aansprakelijk voor retourzendingen die wegraken.

  7. Garantie

  Indien de klant een beschadigd product ontvangt, wordt deze kosteloos door Hieppp.nl omgeruild. Hiertoe dient de klant binnen 14 dagen na verzending contact op te nemen. Als wij constateren dat wij een beschadigd product hebben verstuurd vergoeden we de verzendkosten van de klant.

  8. U hebt het verkeerde artikel ontvangen

  Indien de klant een verkeerd product ontvangt, wordt deze kosteloos door Hieppp omgeruild. Hiertoe dient de klant binnen 14 dagen na verzending contact op te nemen met ons. Als wij constateren dat wij een verkeerd product hebben verstuurd vergoeden we de verzendkosten van de klant.

  9. Klachten en geschillen

  Op al onze overeenkomsten is het Nederlandse recht van toepassing. De bevoegde Nederlandse rechter is bij aansluiting van andere instanties bevoegd tot kennisneming van alle geschillen die uit hoofde van de overeenkomst tussen Hieppp en de wederpartij mochten ontstaan. Klachten over u order dient u altijd binnen 14 dagen schriftelijk aan ons te melden.

  10. Btw verleggen

  We bieden de mogelijkheid voor zakelijke klanten die buiten Nederland, maar binnen de EU, gevestigd zijn om de btw te verleggen. Lees hier meer.