Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Sharaida - Vrijdag 14 Maart 2024

  We gaan even stoppen!

  Soms moet je afstand nemen, om het beter te kunnen zien…

   

  Hieppp gaat even stoppen. Na 14 jaar Hieppp te runnen heb ik beslist om mijn prachtige webshop te pauzeren. Het zal je niet ontgaan zijn, dat we nog steeds in een moeilijke economische periode zitten en veel bedrijven het lastig hebben en zelfs de deuren sluiten. Ook mijn webshop. En voor nu is stoppen de juiste beslissing. Ik zit nog vol ideeën en energie, maar ga even een sabbatical van Hieppp nemen. Tijdens de sluiting is het niet nodig om een grote voorraad aan te houden.

   

  Je shopt daarom nu alles met 25% korting met de code ‘liefs’*.

  Het liefst ga ik nog jaren door met Hieppp. Ik geniet elke dag van mijn klanten en de mooie bestellingen. Ik verwacht dat over een paar maanden de omstandigheden beter zijn en dan ga ik zeker door. Ik houd jullie op de hoogte. Tot de sluiting shop je met 25% korting.

   

  VAN 20 T/M 30 APRIL 2024 SHOP JE MET 50% KORTING OP ALLES MET DE CODE liefs50*.

   

  Veel liefs,

   

  Sharaida

  naar de shop

  *de code 'liefs' en 'liefs50' zijn niet geldig in combinatie met andere codes, kortingsacties, aanbiedingen en met terugwerkende kracht.

  Recente artikelen