Feestelijke kids blog voor mama's en papa's

4 heerlijke kindercocktails voor in de zomer

4 heerlijke kindercocktails voor in de zomer

Tijdens de warme zomerdagen is er voor volwassenen niks lekkerder dan op een terrasje te zitten en een biertje of cocktail te drinken. Bij een feestelijke gelegenheid met een zomers thema mogen cocktails zelfs niet ontbreken.
Kinderen krijgen vaak bij een feestje limonade, maar waarom mogen zij niet aan de cocktails? Laat ze op een verjaardagsfeestje ook lekker cocktails drinken. Zonder alcohol natuurlijk. Wij hebben 4 heerlijke mocktails voor kinderen voor je uitgezocht.

Kleurenschema's en andere tips voor een DIY Disney prinses feestje

Kleurenschema's en andere tips voor een DIY Disney prinses feestje

Disney prinsessen, ze komen in allerlei vormen en maten: met blond, bruin of rood haar, krullend of stijl, Aziatisch, Arabisch, Afrikaans of Europees, keus te over. Maar wat nu als jouw kind een favoriet heeft waarvan op dat moment weinig of geen feestartikelen te krijgen zijn of je wilt er zelf een eigen touch aan geven? Dan maak je het gewoon zelf! Hieppp heeft de kleurenschema’s van de bekendste prinsessen voor je op een rijtje gezet.

Een handleiding geboortefeestje organiseren voor papa’s in spe

Een handleiding geboortefeestje organiseren voor papa’s in spe

Je vrouw is zwanger en jullie verwachten samen een kind. Gefeliciteerd!

Gedurende deze periode staat je vrouw volop in de belangstelling en ondergaat ze -letterlijk en figuurlijk- een hele metamorfose. Maar niet alleen voor vrouwen is het een spannende periode, ook voor aanstaande vaders verandert er van alles. En in plaats van passief langs de zijlijn te staan, helpt de man van nu mee waar hij maar kan. De babykamer schilderen, mee naar puf-les en natuurlijk je vrouw verwennen met een gezellige babyshower, een gender reveal party of een mooi kraamfeest. Geen idee hoe je dat moet aanpakken? Hieppp geeft je hier de 101.

Shopgemak

Unieke collectie feestartikelen overzichtelijk voor mama's en papa's

Verzending

Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verstuurd. €3,50 NL en €6,50 BE. Gratis boven € 50,-

Veilig betalen

Reken veilig af met iDeal, PayPal, Bancontact / Mister Cash of overschrijving