Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp, Rachel - Zondag 27 December 2023

    Doorknoopballonnen: Wordt dit dé trend van 2024? Wij denken van wel

    Heb je ze al zien hangen? Bij een trouwerij, kerst, Oud & Nieuw, babyshower, baby gender reveal of een verjaardagsfeestje? Er zijn nieuwe leuke en bijzondere ballonnen in de omloop. Na de vele coole ballonboogcreaties en ballonboeketten, kan je nu helemaal los met doorknoopballonnen. Wij hebben deze nieuwe ballonnen in onze shop toegevoegd, want we geloven dat dit dé trend van 2024 gaat worden en we nog lang van deze mooie ballonnenslingers gaan genieten.

     

    Ballonnenslingers eindeloos knopen

    Een slinger van ballonnen maken is nog nooit leuk en makkelijk geweest. Door het langere tuitje en slurfje kun je de ballonnen simpel aan elkaar knopen. Doordat je de ballonnen perfect aan elkaar linkt, maak je er een prachtige slinger van. De ballonnen kan je eindeloos aan elkaar knopen en dus een slinger zo lang je wilt maken. Ideaal voor de aankleding van een grote feestzaal. Toch liever een kleine slinger? Wil je voor bijvoorbeeld boven een sweettable of als backdrop toch een korte slinger maken, kan dat ook. Door meerdere slingers te maken, kan je ook een leuk effect creëren. Het is ook een leuk idee om de ballonnen met andere soort ballonnen (ronde ballonnen, kleine latex ballonen of folieballonnen) te combineren. Knoop er een latex ballon ondersteboven tussen voor de afwisseling of hang er leuke hangdecoraties aan. Zo maak je je eigen unieke slinger met verschillende kleuren en afmetingen van ballonnen en andere versiering.

     

    Doorknoopballonnen voor ballonnenslingers

     

    We kunnen nu al voorspellen dat veel partystylisten de gaafste creaties gaan maken en iedereen omver zullen blazen met hun designs. We kunnen niet wachten om hun creaties te zien.

    Van het merk PartyDeco hebben we een collectie linking balloons uit trendy kleuren. Elke pak bevat 20 doorknoopballonnen in een kleur. Je hebt o.a. de basiskleuren zwart, wit en goud en lichtroze en lichtblauw, maar ook bijzondere kleuren als nude (beige), dusty rose en olijfgroen. Wil je voor een kleurrijk feestje de ballonnen in allerlei kleurtjes aan elkaar knopen, dan kan je de regenboog kleuren ballonnen van Folat nemen. Deze zijn er in 2 maten: color pop van 30 cm en in pastel regenboogkleuren van 16 cm per ballon. Je kunt al deze kleuren combineren voor een enorm ballonnenfestijn!

     

    Linking balloons van PartyDeco

     

    Ga je dit jaar voor een zwarte, witte of gouden aankleding voor je eigen verjaardag of een jubileum? Of komt de baby eraan, kun je voor blauw, roze en nude ballonnen kiezen. Met doorknoopballonnen heb je hoe dan ook een originele aankleding.

     

    Voor veel thema’s zijn doorknoopballonnen perfect

    Heb jij een diep in de zee themafeestje? Gebruik de linkballonnen als de blauwe zee en maak er prachtige golven van. Een echt prinsessenfeestje, met de roze en dusty rose doorknoopballonnen is helemaal af met glitter en glam hangdecoraties erbij. En uiteraard voor een regenboog of kleurrijk unicorn thema kan je de gekleurde doorknoopballonnen ophangen als omgekeerde regenboog. De mogelijkheden zijn zoals we al zeiden eindeloos. Kies bij elke thema de kleuren die passen. Mix & match er op los.

     

    Inspiratie genoeg met deze nieuwe trend. En we zijn dan ook benieuwd naar jullie versieringen. Stuur ons je leukste creaties met de ballonnen toe en inspireer ons met jullie leuke ideeën. 

     

    Wij sluiten dit jaar af met deze nieuwe trend voor 2024 en hopen jullie in het nieuwe jaar weer veel tips en inspiraties te mogen geven. Het is ons goede voornemen om jullie ook in 2024 weer op de hoogte te houden van de leukste versieringen, thema’s en ideeën voor kinderfeestjes en verjaardagsfeestjes en geboortefeestje.

     

    Houd ook onze Pinterest, Instagram, Facebook, YouTube en sindskort ook Threads in de gaten, want het komend jaar komen er weer veel feestelijks aan. En dat delen we graag met jullie. Wil je echt niks missen. Meld je dan aan op onze nieuwsbrief. Je ontvangt als eerste meldingen van aanbiedingen, acties, kortingscodes en sale

     

    Wij wensen iedereen een feestelijk, gezellig en vooral gezond 2024!  

    Recente artikelen