Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Zeedieren (Oceaan) Feestartikelen en Versiering

  Zeedieren (Oceaan) Feestartikelen en Versiering

  Vind hier leuke feestartikelen en versiering voor een diep in de zee (zeedieren) kinderfeestje.

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Zeedieren (Oceaan) Feestartikelen en Versiering

  Voor kinderen die op avontuur diep in de zee willen gaan en de onderwaterwereld met alle zeedieren en planten in wil ontdekken is een verjaardagfeestje met thema Oceaan of Zeedieren perfect.

   

  Feestartikelen voor een Zeedieren (Oceaan) kinderfeestje

  Je vindt in onze shop de Ocean feestcollectie van My Little Day waar het allemaal draait om de verschillende dieren in de zee; haaien, zeepaarden, walvissen, schildpadden, kwallen en vissen. Om je feestje nog mooier te maken, hebben wij bijpassende artikelen die goed passen bij dit thema en ook vind je basis feestartikelen en versiering in de kleuren blauw, geel en oranje. Maar je kan natuurlijk nog veel meer kleuren toevoegen, want alle kleuren vind je terug in onder water. 

   

  Tips voor een Oceaan/ Diep in de zee kinderfeestje

  Je kunt met de versiering en tafelgerei met zeedieren je feestje al helemaal aankleden zoals je wilt, maar om een Diep in de Zee feestje helemaal tot leven te laten komen, kan je ook de hapjes en traktaties voor de feestgasten in stijl doen. Denk bijvoorbeeld aan koekjes in de vorm van een vis of schelp of maak met gele of donkerblauwe traktatiedoosjes en -zakjes leuke uitdeeltraktaties voor de kinderen.