Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over Hieppp

  Hieppp wil dat ieder kind elk jaar opnieuw een origineel verjaardagsfeestje kan vieren. Met mooie traktaties, kleurrijke ballonnen en gave slingers. En dat de geboorte van een kindje nog feestelijker wordt. Om dat te bereiken speuren we op beurzen, websites en in tijdschriften naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van feestjes. Dat resulteert in bijzondere artikelen in onze webwinkel, maar we vinden vaak veel meer…

   

  In 2018 zijn we daarom begonnen met de uitbreiding van onze feestelijke winkel met kids lifestyle producten. Je vindt mooie kinderkamer decor en accessoires en leerzame speelgoed die de fantasie en nieuwsgierigheid van je kind prikkelen.

   

  Handige tips, leuke bedrijven, creatieve ideeën, enzovoorts. Die vind je op onze Pinterest en blog. Zo blijf je snel en gemakkelijk op de hoogte en weet je waar je altijd terecht kunt voor inspiratie om jouw eigen feestje te kunnen vieren, voor cadeautjes of om de kinderkamer in te richten.

   

  Sharaida Paulina, eigenaar van Hieppp:
  "Een feestje draait natuurlijk altijd om de mensen. Het samenkomen met vrienden en familie is het allerbelangrijkst. Maar een mooie en originele aankleding draagt zeker bij aan de feestvreugde. Daarom ben ik in 2009 begonnen met de webshop Hieppp.

   

  Ik verkoop originele feestversiering voor kinderfeestjes, babyshowers en kraamversieringen. Maar een feest organiseren is veel meer dan een paar feestartikelen kopen. Het begint met een vaag idee en gaat door tot en met de bedankjes bij het weggaan. Daarom verzamel en deel ik tips, ideeën en trends. Zo wil ik ouders, maar ook opa’s en oma’s, vriend(inn)en en andere organisatietalenten inspireren en informeren.

   

  Sinds 2018 kan je ook bij Hieppp terecht voor kinderkamer deco en accessoires en speelgoed. Voor de mama's en papa's die al bij Hieppp shoppen, wil ik een breder assortiment aanbieden.

   

  Alle artikelen worden door mij met zorg en oog voor duurzaamheid geselecteerd. Ik kies merken uit die vernieuwend zijn en kwaliteit leveren. Mijn werk is geslaagd als kinderen een mooie verjaardag en kinderkamer hebben."