Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Bij Hieppp kunt u veilig, snel en gemakkelijk direct betalen met o.a. iDEAL, creditcard of Bancontact / Mister Cash (België). Deze betaalmethoden zijn gratis en worden aangeboden door Mollie Payments.

   

  Achteraf betalen met Klarna (Betaal later)

  Kopen bij een online winkel die u nog niet kent, kan spannend zijn of misschien wilt u liever de producten eerste ontvangen en dan betalen. We bieden u de mogelijkheid om uw bestelling achteraf binnen 30 dagen na verzending te betalen met Klarna (Betaal later). Klarna, maakt het makkelijk, snel en veilig!

   

  Kiest u bij het afrekenen voor Klarna, dan wordt door Klarna, middels een kredietcheck, bepaalt of u in aanmerking komt om achteraf te betalen. Achteraf betalen is tevens alleen mogelijk wanneer u uw bestelling op uw huisadres laat bezorgen.

   

  Bij achteraf betalen dragen wij onze vordering op u over aan Klarna Bank AB. Hieraan zijn kosten verbonden. We rekenen daarom voor het gebruik van Achteraf betalen extra kosten van € 2,00.

  U betaalt het volledige aankoopbedrag direct aan Klarna en ontvangt voor de betaling een e-mail van Klarna met de betaalinstructies.

   

  Let op: Heeft u voor de betaling voor Klarna (achteraf betalen) gekozen, dan dient u de betaling via Klarna te voldoen. U ontvangt een apart e-mail van Klarna. Maak het bedrag NIET naar onze rekening over. 

   

  Meer informatie en privacybeleid van Klarna vindt u hier.

   

  Vooruitbetalen (bankoverschrijving):
  U kunt via een bankoverschijving vooruitbetalen. Deze optie is vooral handig voor zakelijke klanten die niet van bovenstaande betaalmethoden gebruik kunnen maken. Voor consumenten blijft de bestelling 7 dagen openstaan. Bij zakelijke klanten is er bij overleg de optie om de bestelling langer in de wacht te houden. 

  Uw bestelling kunt u vooruitbetalen via een bankoverschrijving naar ons Rabobank rekeningnummer NL62RABO0150771762 t.n.v. Hieppp. Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven verzenden wij uw bestelling.

  Onze volledige betaalgegevens:
  Hieppp
  IBAN: NL62RABO0150771762
  BIC-code: RABONL2U