Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp, Rachel - Zondag 14 Februari 2024

  Diep in de zee: Een kinderfeestje met zeedieren

  Weet je kind alles over de mysterieuze wereld in de zee? Dan wordt het tijd voor een duik in het diepe! Een kinderfeestje met een oceaan of zeedieren thema is dan perfect. Maak je klaar voor een feestje met prachtige kleuren van helderblauw en blauwgroen van het water tot felle gele, rode en oranje kleuren van de vissen in de zee. Wij hebben hier tips voor een spetterend onderwater feestje.

   

  Ontdek de mooiste versiering voor een diep in de zee thema

  Sinds Finding Nemo is de clownvis de meest geliefde vis van het water, maar in de oceaan zijn nog een heleboel andere zeedieren te ontdekken. Met de zeedieren thema Ocean van My Little Day komen een scala van vissen, haaien, zeepaardjes, kwallen, zeesterren, dolfijnen en schildpadden voorbijzwemmen op je feestje. Met dit thema heb je alles (bordjes, bekers en servetten) om een tafel in stijl te versieren. Met de transparante ballonnen bedrukt met zeedieren kan je een mooie backdrop maken en de ruimte tover je in een handomdraai om in een onderwaterwereld met de grote haai folieballon en ballondecoratie in blauw en witte kleuren.

   

  Diep in de zee (zeedieren) versiering kinderfeestje

   

  Wordt je kind 6 of 7 jaar dan is het helemaal feest, want de grote cijfer 6 schildpad en cijfer 7 krokodil passen perfect bij een in de zee thema. Schelpen horen er natuurlijk ook bij. Kijk in onze shop welke artikelen we hebben in de vorm van een schelp.

   

  Heb je de walvis en zeepaardje piñatas al gezien? Met deze eyecatchers, die je op kunt hangen, komt de onderwaterwereld helemaal tot leven.

   

  Bij een feestje met het thema oceaandieren of diep in de zee kun je al veel doen met verschillende kleuren blauw of voeg effen artikelen in de kleuren groen, oranje, geel en rood toe. Mix en match ballonnen, slingers en tafelgerei van verschillende kleuren met de onderwater feestcollecties in onze shop om het feestje uniek te maken.

   

  Maak zelf de leukste diep in de zee decoraties

  Al heb je in onze shop alles om een diep in zee feestje tot in de puntjes te versieren, een kinderfeestje wordt nog origineler als je zelf je eigen touch aan toevoegt. Bij dit thema kan je als creabea mama of papa helemaal los.

   

  Je kan je eigen versiering in elkaar knutselen en tussen een ballonboog hangen. Denk aan figuren zoals koraal, zeesterren en schelpen om te maken van papier. Veel karton in huis? Dan kan je net als My Little Day coole outfits maken in de vorm van vissen. Superleuk voor in een fotohokje. Heb je een grote ruimte om te versieren, dan is karton ook ideaal om grote losse attributen te maken. Snij karton in de vorm van een onderzeeër of een diepzeeduiker die aan het afdalen zijn.

   

  Varianten op een diep in de zee feestje

  Met een onderwater thema kan je vele kanten op. Je kan voor je kind of als je meer kinderen hebt vaker dit thema doen en zo artikelen hergebruiken. Ga bijvoorbeeld voor een van deze feestjes:

   

  Onderzeeër feestje

  Zijn ze bij jullie echte speurneuzen en nieuwsgierig naar alle nieuwe dingen die er te ontdekken zijn? Een onderzeeër feestje is hét feestje voor de duikers om de diepere wateren te ontdekken.

   

  Het favoriete zeedier van je kind

  Een feestje met de dieren uit de grote diepe zee. Heeft je kind een favoriet zeedier, maak dan een feestje met dat dier in de spotlight. Haaien zijn populair, maar een narwal, dolfijn of schildpad thema behoren ook tot de favorieten van vele kinderen.

   

  Een diep in de zee feestje met een mythisch tintje

  Ga voor een echt magisch zee feestje met al de wonderen die diep in de zee verborgen zijn! Zoals de zeegod Poseidon, of een onderwaterstad als Atlantis die nog niet ontdekt is of gezonken schepen vol met schatten. Ja, en natuurlijk een zeemeermin thema is het ultieme mythische feestje. Met onze mermaid collectie helpen we je een eind op weg.

   

  We kijken uit naar alle mooie feestjes die jullie gaan organiseren. Deel je foto’s en filmpjes met ons op Instagram.

   

  Bekijk de complete Diep in de zee (zeedieren) collectie

   

  Veel feestplezier!

   

  Bekijk alles van:kinderfeestje (63)

  Recente artikelen