Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp, Rachel - Woensdag 14 Januari 2024

  Under Construction: De leukste versiering en tips voor een bouwfeestje

  Bouwen, verbouwen en slopen. Iets ouds weer nieuw maken, of van iets nieuws nog iets beters ontwikkelen. In de grote stad wordt er continu wel ergens gebouwd waardoor er altijd wel ergens een hoogwerker te zien is. En in dorpjes is er regelmatig een graafmachine of shovel te spotten die onderweg is om de weg te verbreden of aarde te graven op het platteland. Overal wordt gebouwd en kinderen vinden al die grote machines en bedrijvigheid geweldig om te zien. Is je kind ook een fervente verzamelaar van werkvoertuigen? Dan is een constructie bouwplaats verjaardagsfeestje perfect!

   

  Versiering voor een bouwfeestje

  Bouw voor je kleine bouwvakker een leuk feestje en kleed de decoratie helemaal in stijl aan. We hebben hier tips en ideeën voor een stoer bouwfeestje. Of je het feestje binnen of in de tuin viert, we hebben leuke decoratie met verschillende werkvoertuigen (hoogwerkers, betonwagen, graafmachines, kiepwagen en cementwagen) en ook leuke attributen die bij zo’n kinderfeestje passen.

   

  Hang slingers en ballonnen op. Je vindt in onze shop een leuke constructie happy birthday slinger van PartyDeco of de slinger met werkvoertuigen van My Little Day past er goed bij. Populair zijn de ballonnen bedrukt met werkvoertuigen.

   

  Bouwplaats versiering inspiratie

   

  De shovel piñata is een echte eyecatcher voor een constructie feestje. Bijna te mooi om kapot te maken. Gelukkig hangen er ook touwtjes aan en kan je de kinderen een voor een aan een touwtje laten trekken om de spanning op te bouwen. Met welk touwtje gaat de piñata open en vallen de snoepjes en kleine cadeautjes eruit.

   

  Wordt er ook voor eten gezorgd in de bouwkeet? Kleed de tafel aan met de bijpassende borden en bekers voor echte bouwvakkers, servetten in de vorm van een betonwagen en effen tafelgerei in de kleur oranje, geel of zwart. Versier de taart met de gave constructie taarttoppers van My Little Day en gebruik de bouwplaats cupcake prikkers niet alleen voor cupcakes, maar ook om hamburgers, poffertjes of pannenkoeken mee te prikken. En je kan de coole kiepwagen donutwall voor donuts en andere snacks gebruiken of de wand gebruiken voor een spelletje. Lukt het de kinderen om ringetjes om de houders te gooien?

   

  Zorg dat de kleine bouwers echt het gevoel krijgen dat ze bij elkaar horen en een leuk feestje aan het bouwen zijn door ze allemaal een hoedje dat eruitziet als een verkeerskegel op te zetten. Ben je handig met karton? Maak dan van karton stoere bouwvoertuigen. Superleuk voor de kiekjes.

   

  De verschillende constructie bouwplaats collecties in onze shop passen allemaal goed bij elkaar en kun je dus naar hartenlust combineren.

   

  Versiering hergebruiken na een feestje

  Heb je na het feestje nog artikelen over? Natuurlijk is onze bouwdecoratie geen echte bouwdecoratie als je het ook niet voor iets anders zou kunnen gebruiken. Hoe leuk is het om de decoratie te verbouwen tot knutselbenodigdheden? Knip de bouwvoertuigen uit, gebruik de taartoppers en maak je eigen knutsel werk. Een doorkijk doos, een groot dorp met zijn allen of maak je tekening of kaart nog mooier. Wees creatief en verzin de gekste en leukste dingen om te bouwen en knutselen. Een feestje hoeft niet altijd de enige reden te zijn om iets leuks te gaan doen. De bouw slingers kun je ook gebruiken als decoratie voor in de kamer.

   

  Ook dol op andere voertuigen?

  En wil jij naast de constructie bouwplaats decoratie het feestje nog wat meer opleuken? Kijk dan bij ons voertuigen thema en mix de auto's en voertuigen allemaal door elkaar. En de oranje, rode en gele ballonnen in verschillende vormen en maten kun je altijd bij halen om de ballonnen wat meer op te vullen of er een leuke ballonboog van te maken. En ook de tractors die je kunt terugvinden in het boerderij feestje zijn heel leuk om samen met het thema te combineren. Bij redders vind je ook coole feestartikelen met hulpvoertuigen als politiewagen, brandweerwagen en ambulances.

   

  We hopen jullie weer wat fijne inspiratie gegeven te hebben voor meer tips kun je een kijkje nemen op onze Pinterest, Instagram of facebook. Of bekijk de complete bouwplaats collectie.

   

  Veel feestplezier!

   

  Bekijk alles van:kinderfeestje (63)

  Recente artikelen