Feestelijke kids blog voor mama's en papa's

Vijf gezonde geboortetraktaties voor de trotse grote zus of broer

Vijf gezonde geboortetraktaties voor de trotse grote zus of broer Voor je dreumes of peuter staat de wereld ineens op zijn kop: er is een baby bijgekomen en nu moet hij de aandacht van zijn ouders delen… Geen gemakkelijke opgave, maar met deze originele en gezonde geboortetraktaties weet je zeker dat hij op het kinderdagverblijf of bij de peuterspeelzaal het stralende middelpunt zal zijn als hij vertelt dat hij grote broer/zus is geworden.

De 5 leukste rijstwafel traktaties

De 5 leukste rijstwafel traktaties Een traktatie maken kan soms voor aardig wat hoofdbrekens zorgen. Je wilt iets origineels, het moet gezond zijn en het liefst ook nog snel en gemakkelijk in elkaar te zetten. Dat is een behoorlijke opgave. Maar met deze vijf leukste rijstwafel traktaties lukt het je gegarandeerd!

Top 5: Minions Traktaties

Top 5: Minions Traktaties Voor de feestartikelen van Minions shop je natuurlijk bij Hieppp. Maar bij een verjaardagsfeestje hoort ook een traktatie voor op school of voor de gastjes op het feestje. Wij hebben hier een top vijf met de origineelste Minions trakaties.

Shopgemak

Unieke collectie feestartikelen overzichtelijk voor mama's en papa’s

Verzending

Voor 22:00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd. Pakketpost €5,95 NL en €6,95 BE. Gratis > €50,-

Veilig betalen

Makkelijk betalen met o.a. iDeal, creditcard, Bancontact / Mister Cash of overschrijving