Hieppp is jarig en trakteert! We geven leuke cadeautjes weg. Lees meer >
Feestelijke kids blog voor mama's en papa's

Vijf gezonde geboortetraktaties voor de trotse grote zus of broer

Vijf gezonde geboortetraktaties voor de trotse grote zus of broer Voor je dreumes of peuter staat de wereld ineens op zijn kop: er is een baby bijgekomen en nu moet hij de aandacht van zijn ouders delen… Geen gemakkelijke opgave, maar met deze originele en gezonde geboortetraktaties weet je zeker dat hij op het kinderdagverblijf of bij de peuterspeelzaal het stralende middelpunt zal zijn als hij vertelt dat hij grote broer/zus is geworden.

De 5 leukste rijstwafel traktaties

De 5 leukste rijstwafel traktaties Een traktatie maken kan soms voor aardig wat hoofdbrekens zorgen. Je wilt iets origineels, het moet gezond zijn en het liefst ook nog snel en gemakkelijk in elkaar te zetten. Dat is een behoorlijke opgave. Maar met deze vijf leukste rijstwafel traktaties lukt het je gegarandeerd!

Kinderfeestje trends in 2017

Kinderfeestje trends in 2017 De feestdagen staan voor de deur en het einde van het jaar komt in zicht, dus is het de hoogste tijd om alvast vooruit te blikken naar 2017. Hieppp volgt de laatste trends op het gebied van kinderfeestjes op de voet en deelt ze graag met jou. Wil jij weten hoe je in het nieuwe jaar een echt origineel kinderfeestje vieren? Hoe je je kunt onderscheiden van andere ouders en je kind kunt laten stralen? Lees dan hier de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Shopgemak

Unieke collectie feestartikelen overzichtelijk voor mama's en papa’s

Verzending

Voor 22:00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd.* Pakketpost €4,95 NL en €5,95 BE. Gratis > €50,-

Veilig betalen

Makkelijk betalen met o.a. iDeal, creditcard, Bancontact / Mister Cash of overschrijving