Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Linda voor Hieppp - Donderdag 14 Januari 2017

  De 5 leukste rijstwafel traktaties

  Een traktatie maken kan soms voor aardig wat hoofdbrekens zorgen. Je wilt iets origineels, het moet gezond zijn en het liefst ook nog snel en gemakkelijk in elkaar te zetten. Dat is een behoorlijke opgave. Maar met deze vijf leukste rijstwafel traktaties lukt het je gegarandeerd!

  Zo wordt trakteren weer een feest. Je maakt met deze gezonde traktaties niet alleen je kind en zijn klasgenootjes blij, maar ook de leidster of juf zal het zeker weten te waarderen dat er niet weer een paar kilo suiker naar binnen wordt geschoven.

  Panda

  Is hij niet schattig, deze lieve kleine pandabeer? Deze panda rijstwafel is een fijne traktatie die snel en eenvoudig te maken is. Pak de rijstwafel per stuk in in folie en teken met een watervaste stift de snuit en de ogen erop (vergeet niet de pupil wit te laten!). Knip uit zwart papier de oren en uit lichtroze papier de wangen en plak deze op het gezicht of plak deze pandastickers van The Cherry on Top.

  Panda Traktaties Rijstwafel

   

  Shaun the sheep

  Wie kent hem niet, Shaun het vrolijke schaap dat samen met zijn vriendjes allerlei avonturen beleeft. Deze Shaun het schaap traktatie is heel simpel te maken. Pak de rijstwafels per stuk in met (huishoud-/ magnetron-) folie. Print vervolgens het werkvel van Party-kids uit en knip het hoofd en de achterkant met pootjes uit en plak ze op de rijstwafels. Eet smakelijk! Vind je alleen een schaap een beetje saai? Met wat creativiteit maak je natuurlijk net zo gemakkelijk een konijn, varken en poes. Op ons Pinterestbord 'Trakaties' vind je vast en zeker voldoende inspiratie!

  Schaun het schaap traktaties rijstwafel

   

  Badeendje

  Gaat jouw peuter ook zo graag in bad? Met een eendje rijstwafel wordt het dubbel feest! En opnieuw is dit een traktatie die je in een handomdraai in elkaar zet. Koop vooraf voldoende badeendjes, papieren parasols en blauw papier of karton. Knip blauwe cirkels met een diameter van 9,5cm uit. Eventueel kun je hier nog een tekst op schrijven, zoals 'Nienke 1 jaar' of 'Nout is groter broer geworden'. Plak deze op de rijstwafels en bevestig daarop met dubbelzijdig tape het eendje en prik het parasolletje in de rijstwafel.

  Badeendjes Rijstwafel Traktatie

   

  Nijntje

  Nijntje, al zestig jaar de favoriet van menig peuter en kleuter. Dus als je met deze Nijntje traktatie bij de kinderdagopvang of kleuterschool aankomt, zit je je gegarandeerd goed. Pak de rijstwafels per stuk in en teken de ogen en mond erop met een zwarte stift. Knip vervolgens uit wit karton de oren en plak die tegen de achterkant en klaar is kees!

  Nijntje Traktatie Rijstwafel

   

  Koekiemonster

  Wil je echt snel klaar zijn? Maak dan uit blauw papier een driehoekige wikkel. Zorg ervoor dat de open rand een beetje rafelig is, net als de gulzige mond van Koekiemonster. Plak de ogen erop, steek de rijstwafel (of stroopwafel) erin en klaar is je Koekiemonster traktatie! Geen fan van Sesamstraat? Met zo'n zakje kun je natuurlijk eindeloos varieren, op Partykids vind je ze onder andere met brandweerman Sam, Woezel en Pip en Frozen.

  Koekiemonster Traktatie

   
  Dit is onze top vijf van rijstwafel traktaties, maar misschien heb jij nog een veel beter idee?! Deel je idee of foto via de mail met ons. Of kijk op onze Pinterestpagina 'Traktaties' voor meer gezonde traktaties voor peuters en kleuters. Veel traktatieplezier!!

   

  Hieppp - Geboortefeestjes, Kinderfeestjes en Kids Lifestyle

   

   

  Recente artikelen