Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Vliegtuig Kinderfeestje: Feestartikelen en Versiering

  Vliegtuig Kinderfeestje: Feestartikelen en Versiering

  Fly away! Vind hier de leukste feestartikelen voor een kinderfeestje met thema Vliegtuig, Plane of Piloten.

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Vliegtuig Kinderfeestje: Feestartikelen en Versiering

  Voor de vliegtuigspotters en kinderen die later piloot of steward(es) willen een verjaardagsfeestje met het thema vliegtuig perfect!


  Vliegtuig feestartikelen voor een kinderfeestje

  It's boarding time! We hebben hier een leuke collectie samengesteld voor een feestje voor kinderen met thema 'vliegtuig'. Je vindt hier de Vintage Plane collectie van PartyDeco en bijpassende feestartikelen met wolkjes en effen kleuren versiering om je feestje helemaal naar wens aan te kleden. 


  Tips voor een vliegtuig verjaardagsfeestje

  Een themafeestje komt tot leven door in de kleinste details het thema door te voeren. Voor een vliegtuig feestje kan je attributen en afbeeldingen van vliegtuigen, piloten, stewards, wolken, ticket en koffers als decoratie gebruiken. Voor de hapjes kan je met uitstekers bijvoorbeeld vliegtuigjes en wolkjes vormen maken. En hoe leuk is het om traktaties in de vorm van een koffer te maken of voor de uitnodiging een boarding ticket aan de kinderen te geven. De traktatiedoosjes hebben al de perfecte vorm voor een koffer. Onze blauwe en transparante ballonnen met wolkjes kunnen niet ontbreken. 

  Kleuren die goed bij een vliegtuig feestthema passen zijn blauw, wit en rood en bij het vintage plane thema kan je ook geel en goud toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

   

  Is je kind niet alleen dol op vliegtuigen, maar op alle voertuigen? Dan vindt hij of zij deze thema's vast ook heel leuk: vintage cars, race auto, redders en constructie bouwplaats