Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Fairy Feestartikelen en Versiering

  Fairy Feestartikelen en Versiering

  Mooie feestartikelen en versiering van de Floral Fairy Sparkle feestlijn voor een magisch feeën feestje. De artikelen zijn ook leuk voor een high tea feestje voor kinderen.

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Fairy Feestartikelen en Versiering

  Voor een kind dat dol is op sprookjes is een magisch elven of feeën verjaardagsfeest perfect. In de Fairy feestlijn van My Little Day en Fairy van Meri Meri vind je mooie feestartikelen en versiering voor een betoverend feeën feestje.

   

  Fairy feestversiering ook voor een magisch feeën high tea

  Met de bloemetjes en mooie zachte kleuren in het design is deze collectie ook leuk voor een high tea feestje voor kinderen. Voeg kleur toe aan het feestje met versiering in roze, lila en mint. En maak het helemaal af met onze feestartikelen met bloemen of effen kleuren. Paddenstoelen versiering kan je daar ook goed bij passen. Laat je betoveren door onze prachtige versiering en feestartikelen. Maak je eigen eigen feeënwereld waar alles mogelijk is.

   

  De My Little Day Fairy collectie is speciaal ontworpen om een betoverend feeën feestje te creëren, met kleurrijke en schattige fee versieringen. Van kleurrijke borden tot mooie bloem ballonnen, de collectie heeft alles wat je nodig hebt om je kind te laten genieten van een sprookjesachtig feestje. Kies uit kleurrijke versieringen, zoals kleurrijke borden, mooie ballonnen, feestartikelen met bloemen en soorten versieringen met vlinders. Laat je meevoeren in de magische wereld en creëer een betoverend feestje voor je kind.