Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Woodland Feestartikelen en Versiering

  Woodland Feestartikelen en Versiering

  Een woodland of bosfeestje is pas compleet met alle bosdieren en bomen, blaadjes en paddestoelen die je in het bos tegenkomt. Speciaal in de herfst is dit een leuk thema, maar het thema kan je ook aanpassen op alle seizoenen.

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Woodland Feestartikelen en Versiering

  Voor kinderen die het leuk vinden om te gaan kamperen of in het bos wandelen is een woodland, kampeer- of bosthema perfect. Ons Woodland thema is populair niet alleen in de herfst, maar het hele jaar door. 

   

  Woodland feestversiering voor een feestje met bosdieren

  Bosdieren zoals de vos, eekhoorn, egel, hert en bomen, paddenstoelen, blaadjes of bloemen, je vindt hier leuke feestartikelen en versieringen die helemaal bij een bosdieren feestthema en de verschillende seizoenen (bijv. herfst of zomer) passen. Kabouters mogen natuurlijk ook niet ontbreken in het bos. Met de Gnomes/ kabouters feestartikelen organiseer je een feestje met de leukste en hardwerkende kleine wezens die er zijn. Vind je kind herten prachtig. Dan is de Deer Little One lijn perfect. Ga voor een super schattige aankleding door deze te combineren met de Butterfly Shimmer collectie. 

   

  Herfst- en aardekleuren voor een woodland feestje

  Combineer een woodland feest met basis feestartikelen in kleuren die er goed bij passen: rood, bruin, grijs en oranje en kraft en hout. Andere kleuren kunnen natuurlijk ook.