Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Woensdag 17 Augustus 2022

  Tien thema’s voor kinderfeestjes van stoere jongens en meisjes

  Is je zoon of dochter binnenkort jarig en ben je op zoek naar ideeën voor een stoer kinderfeestje? Look no further! Hieppp zet de tien leukste en populairste stoere thema’s voor je op een rijtje. Hier vind je volop inspiratie voor originele en coole feestjes voor stoere jongens én meisjes.

   

  10 stoere thema's voor kinderfeestjes

   

  1. Op safari in de jungle

  Pas op, daar komt de leeuw aan... De wilde dieren lopen hier vrij rond. Een kinderfeestje met het thema in de jungle is een garantie voor succes. Is je kind dol alle Big five dieren of is alleen de aap of giraffe zijn favoriet? Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met een jungle thema. Ga voor de versiering voor veel groene decoraties en tropische bladen. Maak een taart met zebra en luipaard prints, koekjes in de vorm van een zebra, olifant en palmbladeren en cupcakes met apenkopen. 
    

  2. Vliegtuigfeestje voor piloten, stewards en stewardessen

  Is jouw kind helemaal gek van vliegtuigen? Organiseer dan een vliegtuigjes feest voor de kleine wereldreiziger! Met boarding passes als uitnodiging, broodjes in de vorm van een vliegtuig als snack en natuurlijk bijpassende versiering zodat de feestgangers zich even een echte piloot of stewardess wanen. Andere attributen die je voor een vliegtuig kinderfeestje kunt gebruiken zijn wolken, koffers en sterren. En wil je er een originele draai aan geven, ga dan voor een vintage plane feestje. 

  3. Naar het Jura-tijdperk met een dinosaurus feestje

  Roar! Hoe gaaf zou het zijn als de dinosaurussen nog leefden? Met een dino feestje ga je terug in de tijd en komen de T-Rexen en Brontosaurussen weer voor een dag tot leven. Een speurtocht op zoek naar dino skeletten, fossielen en eieren past helemaal bij een dino kinderfeestje. Met grote afdrukken van dino poten wijs je de kleine paleontologen de weg. Typerend voor een dino feestje zijn de kleuren groen en bruin, maar als je een stoere roze dinofeestjewilt, kan natuurlijk ook. 

  4. Diep in de Zee feestje voor avontuurlijke duikers

  Haaien, walvissen, schildpadden, kwallen en vissen, je kind vindt ze allemaal geweldig. Dan is een Oceaan/ Onderwater thema perfect voor zijn of haar verjaardagsfeestje. Snorkels op! Ga met de kinderen op ontdekking onder water. Niet alleen zeedieren vind je in de zee. Voor de versiering kan je ook attributen in de vorm van schelpen of koraal toevoegen. Maak met transparante ballonnen bellen en creëer zo een onderwaterwereld in huis.

  10 stoere kinderfeestje thema's

   

  5. Kampeerfeest in de woodlands

  Lekker vies worden, vuurtje stoken en buiten slapen, het spreekt tot de verbeelding van menig kind. Kies daarom eens voor een woodland-feestjeen nodig bosdieren zoals de vos, beer, hert en konijn uit voor het feestje. De bosdieren folieballonnen in onze shop lijken net echt. Misschien kan je tentjes opzetten in de tuin en geroosterde marshmallows eten bij het kampvuur of maak een boswandeling op zoek naar dieren en paddenstoelen. 

  6. Racen op je feestje net als Max

  Ready steady go! Racen en de Formule 1 zijn in rap tijd populair geworden en daarom hebben wij ook snel Grand Prix versiering en race car feestartikelen toegevoegd voor een race auto thema. Is je kind een echte race-fan dan slaag je zeker in onze shop. Met een race kinderfeestje kan je veel kanten op, maar een cake in de vorm van een stoplicht, koekjes in de vorm van de coolie racewagens en stoere banden. Transformeer een zwarte cijfer ballon met witte strepen tot een racebaan. Hijs je kind in een racepak en het voelt zich op z'n of haar verjaardag een echte autocoureur.

  7. Constructie bouwplaats voor de kleine bouwvakkers

  Kunnen we een feestje bouwen? Nou en of! Een bouwplaats thema is hét thema voor jongens en meisjes die dol zijn op graafmachines, bouwplaatsen en zware gereedschappen. Leg de veiligheidshelmen en -hesjes maar klaar. Serveer krachtvoer aan de jonge bouwlieden en maak de versiering af met deze coole constructie slingers met werkvoertuigen.

  8. Game on, gamers!

  Speelt je kind regelmatig Minecraft, Fortnite, voetbal of de goede oude Super Mario? Voor game-fans is een gamer feestje een match. Het supergave Game On thema met controllers en pixels slinger van Ginger Ray is een goede start voor de versiering. Voeg afbeeldingen van je favoriete videogame toe. En houd je een game wedstrijd, geef de winnaar dan een cool trofee folieballon en party on!

  9. Ga de ruimte in met een spacefeestje

  Ruimtevaartschepen, sterren en planeten en natuurlijk de astronauten zelf vormen een magische wereld die volop inspiratie biedt voor een hemels feestje. Voor avontuurlijke ruimtevaarders die het heelal willen ontdekken is een space of ruimtevaart feestje supertof. Voor de aankleding ga je voor zwarte, donkerblauwe, oranje en zilveren kleuren. En de hapjes voor de kleine astronauten? Wat dacht je van ruimtevaartkoekjes of rakettraktaties? Je serveert ze extra mooi op deze een taartplateau met bijpassende servetten.

  10. Superheldenfeest voor ieder kind

  Wat is er nou stoerder dan in de huid van jouw favoriete superheld kruipen?! Spiderman, Superman, Batman, Black Panther, Wonder Woman, het kan allemaal bij een heldhaftige superheldenfeest. Een pop art superhelden thema is tijdloos en je vindt de super coole collectie van Meri Meri in onze shop. Trek je cape maar alvast aan en zet je masker op. Feestvreugde gegarandeerd!


  Je vindt in onze webshop meer stoere thema's voor een kinderfeestje. Bekijk al onze kinderfeest thema's hier. 

  Hieppp - kinderfeestjes en kids lifestyle

   

   

  Blog: origineel 31 februari 2017 (door Linda) / update 31 augustus 2022

  Recente artikelen