Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Linda voor Hieppp - Zaterdag 16 Februari 2017

  Tien thema’s voor kinderfeestjes van stoere jongens

  1. Pilotenfeest

  Is jouw kind helemaal gek van vliegtuigen? Organiseer dan een vliegtuigjes feest voor de kleine wereldreiziger! Met boarding passes als uitnodiging, vliegtuig broodjes als snack en natuurlijk bijpassende props zodat de feestgangers zich even een echte piloot of stewardess wanen.

  2. Cowboys en indianen in het wilde westen

  Geef dit aloude thema nieuw elan door cactussen op tafel te plaatsen, op zoek te gaan naar gouden munten, paardje te rijden en tussendoor een lekkere cowboyhoed op te peuzelen. Kortom, het wilde westen lonkt, maar pas op, alleen geschikt voor heldhaftige jonge mannen en vrouwen!

  3. LEGO, altijd goed

  De LEGO Batman movie is net uit, maar zelfs zonder zo'n kaskraker is LEGO een ideaal thema voor een stoer kinderfeestje. It never goes old, it never goes out of style. Iedereen kent het, iedereen vindt het leuk. Bovendien zijn er altijd voldoende LEGO feestartikelen beschikbaar en tig mogelijkhedenvoor activiteiten, taarten en traktaties.

  10 stoere kinderfeestje thema's

  4. Kamperen in de woodlands

  Lekker vies worden, vuurtje stoken en buiten slapen, het spreekt tot de verbeelding van menig kind. Kies daarom eens voor een woodland-feestje. Misschien niet met echte tentjes in het bos, maar toch in ieder geval met een hertenkroon, geroosterde marshmallows en vossendecoratie.

  5. Robots veroveren de toekomst

  Een fantasievol en budgetvriendelijk thema waarmee je alle kanten op kunt. Maak samen een robot verkleedpak, doe de robotdans of zet een speurtocht uit waarbij de code moet worden gekraakt. Binnen op de mooi met zilverversierde tafel staan natuurlijk allerlei hapjes die geschikt zijn voor deze tere machines en hongerige feestgangers.

  6. Surf dudes en beach babes

  Pak je oude VW-busje, rijdt ermee naar het strand, ga zwemmen met de haaien of barbecueën in het zand. Surf dudes kom snel naar dit zonnige en stoere strandfeest! Compleet met haaien, inktvissen en ijsjes in alle vormen en maten. Maar vergeet ook het drinken uit een kokosnootniet!

  7. Bouwplaats

  Kunnen we een feestje bouwen? Nou en of! Een bouwplaats thema is hét thema voor jongens die dol zijn op graafmachines, bouwplaatsen en zware gereedschappen. Leg de verkleedkleren maar klaar, serveer krachtvoer aan de jonge bouwvakkers en maak het af met deze ballonnen.

  8. Op safari in de jungle

  "ROAR!" Pas op, daar komt de leeuw aan... Een kinderfeestje met het thema in de jungle kan bijna niet misgaan. Een krokodillentaart of apen cupcakes voor de gasten, vrolijke hangdecoraties of zelfs een zebra in de woonkamer, je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met dit thema.

  9. Space adventure

  Ruimtevaartschepen, sterren en planeten en natuurlijk de astronauten zelf vormen een magische wereld die volop inspiratie biedt voor een hemels feestje. Wat dacht je van ruimtevaartkoekjes of rakettraktaties? Je serveert ze extra mooi op deze cakestand met bijpassende servetten.

  10. Superhelden

  Wat is er nou stoerder dan in de huid van jouw superheld kruipen?! Spiderman, Superman, Batman, het kan allemaal bij dit heldhaftige, op pop-art geïnspireerde thema. Trek je cape maar alvast aan en zet de popcorn klaar in deze vrolijke bakjes. Feestvreugde gegarandeerd!

  Geïnspireerd geraakt? Of op zoek naar nog meer ideeën? Bekijk onze Pinterest-borden voor nog meer stoere thema's en allerhande feest-inspiratie.

  Wil je liever direct de leukste originele feestartikelen inslaan? Bezoek dan nu de webshop!

  Bronnen afbeeldingen v.l.n.r.:
  Vliegtuigjes thema - Hieppp, tinyprints, imgur, Catch My Party, Paperless Post, Woodland/Vossen - Hieppp, Safari Avontuur - Hieppp, Space Adventure - Hieppp, Kara's Birthday Parties


  Recente artikelen