Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Vrijdag 17 December 2021

  Kinderfeestje trends 2022: thema’s en versiering voor de verjaardag van je kind

  Ja! Als eigenaar van een webwinkel met een groot aanbod aan feestartikelen voor kinderfeestjes, is het schrijven van deze trends blog een waar feestje. Je verwacht misschien dat thema’s voor kinderfeestjes jaar in jaar uit hetzelfde blijven, maar ontwerpers en creatieve party stylisten blijven ons verrassen met nieuwe ideeën, designs en zelfs vernieuwde thema’s.

   

  Welke thema’s en stijlen zijn nu populair en zullen we in 2022 veel vaker gaan zien. 

   

  Vroeger was alles beter! We gaan terug naar vroeger met retro en vintage thema’s

  Wellicht door de omstandigheden waarin we nu leven, verlangen we terug naar vroeger. Populair bij Hieppp zijn de thema’s met een vintage of retro look. Het merk Meri Meri heeft dit jaar een aantal mooie thema’s gelanceerd: Circus, Dinosaur Kingdom en Race Car en Constructie Bouwplaats. Die zijn in onze winkel niet aan te slepen.

   

  Ook ons Unicorn thema van Creative Party heeft een vintage look en past helemaal bij deze trend. Bekijk ook de Vintage Cars lijn van My Little Day, voor liefhebbers van oude auto’s. 

  Retro trend kinderfeestje versiering en feestartikelen


  Zonder een thema kan je een retro stijl creëren met kleuren en design. De retro vibes feestartikelen van Folat zijn daar een goed voorbeeld van. Combineer de retro ballonnen en slingers met de color pop artikelen.

   

  Racen op je verjaardagsfeestje

  Al voor de Formule 1 winst van Max, zagen we de populariteit van onze raceauto thema toenemen. Voor ons reden om de collectie verder uit te breiden met grand prix feestartikelen. In 2022 verwachten we natuurlijk dat veel kinderen een Formule 1 race thema willen. Bij een race feestje is het leuk om te gaan karten, maar is je kind nog te jong dan kan je met karton raceauto’s maken of een race game toernooi houden op de spelcomputer. 

  Racen feestthema kinderfeestje

   

  Thema’s met dieren voor een kinderfeestje

  Welke dierenthema’s zullen populair zijn in 2022. Bijna alle kinderen hebben een dino fase. Dus een dino thema blijft populair en ook de fascinatie bij kinderen voor wilde dieren blijft, maar wist je dat sinds dit jaar Woodland bosdieren thema het meest verkochte thema is? En ook daar binnen zien we verschuivingen. In het begin was het vosje populair, nu het hertje en de beer voor een cool kinderfeestje met een kampeerthema zal ook aan populariteit winnen.

  Woodland bosdieren feestthema's


  Bij ons safari thema zien we ook een verschuiving. Waar voorheen de leeuw of aap de koningen van de jungle waren, is de giraffe het meest gewilde dier aan het worden. Speciaal voor de allerkleinste vind je bij Hieppp het Sophie de Giraffe feestpakket.

  Sophie de giraffe feestpakket

   

  All about the experience en quality time

  Voor sommige thema’s ga je net iets verder dan alleen de versiering. Het feestje komt helemaal tot leven als ook de kinderen zich helemaal onderdompelen in het thema. In 2022 gaan we thema’s zien waar kinderen het totale pakket krijgen. 

   

  Met een circus feestje worden de kinderen in een aantal uur omgeschoold tot goochelaars, clowns, jongleurs of acrobaten. Er zijn circusscholen waar je attributen kunt huren of zelfs een leraar en circusartiesten kunt inhuren. Met onze circus feestartikelen tover je de huiskamer of tuin om tot een circus.

  Circus feestje feestartikelen en versiering


  Een ninja word je niet zomaar… Tijdens een ninja feestje gaan kinderen hun ninja skills bijspijkeren onder begeleiding. Voor de versiering kan je dan voor LEGO Ninjago versiering gaan, maar je kan ook voor ninja versiering zelf aan de slag gaan. Maar bij een ninja feestje draait het vooral om de activiteiten (laserstralen ontwijken, ninjasterren werpen) en de missie! Een ninja feestje is vooral geschikt voor buiten of in een grote zaal. 

   

  En sommige kinderen doen het liever wat rustiger aan met een slaapfeestje of pyjama feestje (inclusief tentjes en spa verzorging) of een high tea party (met de leukste hoedjes contest en koekjes decoreren). 

   

  Ook voor de viervoeter een feestje

  Dat honden en katten baasjes dol op hun beestjes zijn, is bekend. Wat we steeds meer zien is dat ook bij de verjaardag van de trouwe viervoeter wordt stilgestaan met versiering, hondenkoekjes, gebak en feestelijke hoedjes. Vooral de eerste verjaardag wordt groots gevierd en mag de ‘One Today’ slinger niet ontbreken. Op onze Instagram hebben we dit jaar aantal leuke foto’s van mama’s van hondjes mogen ontvangen. Bekijk ze hier. We wachten nog alleen op de eerste feestelijke kattenfoto’s. 

   

  Onze honden en katten feestversieringen zijn voor zowel je tweevoeter als je viervoeter leuk. 

   

  Bezoekers van onze webshop zullen gezien hebben dat in 2021 veel artikelen bij Hieppp uitverkocht waren. Door wereldwijde supply chain uitdagingen, was het zeer lastig om alle artikelen snel weer op voorraad te krijgen. We verwachten dat de issues in 2022 niet meteen opgelost zullen zijn, maar gaan ons best doen om jullie zo volledig mogelijk aanbod aan te bieden voor kinderfeestjes. We hebben er in ieder geval heel veel zin in en kijken uit naar jullie mooie bestellingen en foto’s van feestjes!

   

  Foto blogtitel: Meri Meri

   

  Recente artikelen