Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp, Rachel - Zondag 14 Maart 2022

  Kinderfeestje tips: Een circusfeestje voor actieve kinderen

  Is jouw kind altijd lekker bewegelijk, naar sport met vriendjes. Klimmen, klauteren en lekker turnen! Of is jouw kind een echte grappenmaker en weet met zijn humor de hele klas aan het lachen te krijgen. Mist jouw kind geen enkele aflevering van Mindf*ck van Victor Mids? Laat elk kind gebruik maken van zijn of haar talenten met een Circus feestje.

   

  In deze blog vind je inspiratie voor een circus verjaardagsfeestje voor kinderen van de activiteiten, tot de traktaties, lekkernijen en natuurlijk ook de aankleding voor een circus feestje komt aan bod.

   

  Een circus thema is voor ieder kind wat wils

  Wil je dit jaar een groter feestje geven? Met een circus feestje worden de kinderen in een aantal uur omgeschoold tot goochelaars, clowns, jongleurs of acrobaten. Er zijn circusscholen waar je attributen kunt huren of zelfs een leraar en circusartiesten zijn te huur.

   

  Laat de tijgers los! En dan bedoelen wij de kinderen, want zonder dieren kan je ook een fantastisch circusfeestje organiseren. Zelf kun je ook de leukste spellen of activiteiten bedenken voor een circusfeest. Spring door een hoepel, maak een toren met elkaar, spring zo ver als een paard of zitten er een paar lenige kinderen bij met een soepel slangenlichaam, laat ze zelf eens zien wat ze al kunnen, maar haal het beest naar buiten!

   

  Hocus pocus iedereen kan toveren! Een circus partijtje is pas compleet als de goochelaar is geweest, haal van het internet de leukste kaarttrucks om te leren. Of haal de leukste goochel gadgets in huis, een hoge hoed, een toverstok en een pak kaarten en je kunt uren plezier hebben met elkaar.

   

  Pipo de clown is misschien wel een van de bekendste clowns die we kennen, en hoewel je zijn avonturen buiten het circus volgde is het een clown die ons allemaal aan het lachen heeft gemaakt. En in een circus hoort natuurlijk een echte clown om het festijn af te sluiten, en is die clown goed in jongleren? Of juist heel erg klungelig. Met leuke leerzame maar ook grappige spelletjes kunnen kinderen leren samen werken en elkaar aanmoedigen. Want ga maar eens met een groepje van drie kindjes meer dan vijf balletjes naar elkaar over gooien, En kun je nergens kleine balletjes kopen? Wees creatief en gebruik mandarijntjes of appels en wie weet kun je ze het steeds moeilijker maken. En over een touw lopen is wel erg moeilijk als die hoog in de lucht hangt. Leg het touw daarom gewoon op de grond en laat de kindjes de moeilijkste dingen uitvoeren op hun eigen manier!

   

  Breng het circus feestje tot leven met de leukste aankleding

  Met onze circus feestartikelen en versiering tover je jouw huiskamer of tuin om tot een circus. Hang de slingers en feestgordijnen van de goochelen slingers set van Meri Meri op en je waant je direct in een circus. Haal Circus de Soleil naar Nederland en zet de circus hoedjes op en zet de circus taarttopper op de taart. Zelfs met de spelkaarten servetten speel je een spelletje. Meri Meri heeft uitgepakt met hun decoratie set in het Magic thema dus neem snel een kijkje in de shop. Wil je een circus feestje met een vintage look. Bekijk dan onze vintage en color pop feestartikelen. De retro ballonnen met witte sterren passen er perfect bij. Of combineer de Magic feestartikelen met rode, gele, blauwe en gouden effen feestartikelen.

  Circus feestje feestartikelen en versiering

   

  Met een lach en veel lekkers naar huis

  In de shop hebben we ook van alles om de kinderen te verwennen met lekkers. Cookie uitstekers in de vormen van speelkaarten of anderen vormen die je zelf wilt toevoegen.  Popcorn bakjes waar je zelf naast popcorn ook iets gezonds of anders lekkers in kunt doen. Of wil jij de kinderen iets meegeven naar huis als aandenken van het leuke feestje, zijn de uitdeel zakjes ook super kleurrijk en te vullen met een kleinigheidje. Op onze Circus kinderfeestje prikbord op Pinterest vind je nog meer traktaties en snacks om te maken die perfect bij het thema passen.

   

  Maar vergeet vooral geen kijkje te nemen op onze Pinterest voor veel meer inspiratie voor kinderfeestjes of activiteiten. 

   

  Bekijk onze complete circus feestartikelen en versiering collectie

  Circus feestartikelen collectie Hieppp

   

   

  Foto blogtitel: Meri Meri

   

  Recente artikelen