Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Vrijdag 20 December 2019

  Woodland Party: Een feestje met bosdieren

  Lange boswandelingen, op zoek gaan naar kastanjes en dennenappels. Welke bosdieren kan je allemaal spotten in het bos? Voor kinderen die dol zijn op de natuur en avontuur, is een Woodland feestje leuk. Bij Hieppp vind je superleuke feestartikelen voor een woodland feestje.

   

  Kenmerkend voor een in het bos thema zijn de dieren (vos, egel, eekhoorn, hert, wasbeer, konijn en andere bosdieren), hout, bomen, paddenstoelen en de kleuren rood, oranje, bruin en groen. Een woodland feestthema is ook perfect voor de wild ones die van kamperen houden. In onze shop vind je verschillende feestlijnen die passen bij dit thema.

   

  Woodland Animals van Creative Party

  Met de Woodland Animals en Wild Ones feestlijn van Creative party creëer je een in het bos feestje dat door de mooie aardekleuren helemaal past bij de herfst of winter. In deze collectie staan de vos, bever, wasbeer, egel en eekhoorn centraal, maar je vindt in onze shop bij onze woodland feestartikelen nog meer leuke bosdieren.

   

  Woodland Animals feestartikelen

   

   

  Mini Fox (Vos) en Golden Fawn van My Little Day

  Van het franse merk My Little Day vind je voor een Woodland feestje leuke artikelen van een vos en een aparte feestlijn van een hert. Leuk voor als je een vos feestje of alleen een hert themafeestje wilt doen, maar deze feestartikelen zijn ook prima te combineren met de andere feestlijnen.

   

  Mini Fox en Golden Fawn My Little Day

   

   

  Woodland van PartyDeco

  Van de Woodland collectie van PartyDeco kun je een compleet feestje aankleden. Je vindt o.a. een leuke letterslinger met ‘Woodland’, de kraft uitdeelzakjes met verschillende bosdieren zijn populair als traktatie voor op school of om mee te geven aan de feestgasten en met de toppers heb je meteen een feestelijke bosdieren taart.

   

  Woodland feestartikelen - PartyDeco

   

   

  Variaties op een woodland thema

  Een woodland thema, waarbij het draait om de bosdieren is al heel leuk, maar je kan met een in het bos thema meer kanten op: met de boswachter of houthakker in de hoofdrol, of maak er een kampeerfeest in het bos met tenten, kampvuur en marshmallows of ga voor een romantisch, boho thema met veel bloemen en veren op de hoofd van de dieren en zachte pastelkleuren. Ook leuk voor in de zomer. 

   

  Meer Woodland feestversiering

  Hieppp zal Hieppp niet zijn als we niet op zoek zijn gegaan naar unieke items die bij een Woodland feestje passen. Met de supershape bosdieren ballonnen komt dit thema helemaal tot leven. En bekijk in onze shop ook de bosdieren uitstekerspaddestoelen borden, servetten en blaadjes van Meri Meri. En om de leukste foto’s te maken zijn de lumberjack of de forest photo props perfect.

   

  Bosdieren ballonnen

  Woodland bosdieren ballonnen

   

  Inspiratie voor een woodland feestje

  Als je nog niet overtuigd bent dat een Woodland feestje fantastisch is voor kids, kijk dan ook nog op onze Pinterest-pagina ‘Woodland Party’. Je vindt hier niet alleen ideeën voor de feestartikelen, maar ook taarten, uitnodigingen, traktaties met bosdieren en nog meer activiteiten die leuk zijn voor een bosthema.

  Woodland feestje inspiratie Pinterest

   

  Bekijk de complete Woodland feestcollectie van Hieppp.

   

   

  Recente artikelen