Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Linda voor Hieppp - Donderdag 17 April 2017

  Nieuw: Mini Animals feestartikelen van My Little Day

  Ook dit keer is My Little Day erin geslaagd om met minimale middelen en enkele goedgekozen kleuraccenten de verschillende dieren (pinguïn, kat, panda en hond) heel herkenbaar neer te zetten.

  Beestenboel (Mini Animals) Feestartikelen


  Dus is jouw zoon of dochter ook zo dol op de kinderboerderij? Of wil je kind elke hond en poes die jullie op straat tegenkomen, knuffelen? Kies dan eens voor een kinderfeestje met als thema beestenboel! Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

  Uitnodigingen

  Wordt het een uitnodiging in de vorm van een hondenhok? Of ga je voor de maskers met op de achterkant de details van het feestje? Hieppp vond bovendien deze stijlvolle uitnodigingen van Studio Nons die je snel en gemakkelijk kunt personaliseren.

  Aankleding

  De slingers en ballonnen van Mini Animals zijn uitstekend te combineren met feestversieringen in uni kleuren. Op tafel zet je natuurlijk de vrolijke dieren bordjes met bijpassende bekers en servetten, wat wil een mens nog meer? Nou, kaarsjes op de taartnatuurlijk! Gelukkig hebben we die ook in het assortiment!

  Activiteiten

  Spelletjes bij het thema beestenboel zijn gemakkelijk te verzinnen: ezeltje prik (of als variant daarop: kus de kikker), maak een dierengeluid na en raad welk dier het is, loop door de kamer alsof je een dier bent (slang, vogel, aap) etc. Ook is het niet moeilijk om leuke knutselactiviteiten bij dit onderwerp te bedenken: dierenmaskers maken, een dierenkleurplaat versieren of een dier maken van een wc-rolletje.

  Hapjes en drankjes

  De panda gemaakt van een rijstwafel die we al eerder in ons blog noemden, past werkelijk perfect bij dit thema. Maar je kunt er natuurlijk met hetzelfde gemak een kat, vogel, muis of hond van maken. Andere hapjes die goed aansluiten bij dit thema zijn eenpanda gemaakt van marshmallows en dropjes, cupcakes met dierengezichten of pootjes er bovenop, een broodje hond of een mandarijnenpoes.

  Kijk snel op ons bijbehorende Pinterest-bord 'Beestenbende' voor meer ideeën of shop hier direct de leukste en origineelste feestartikelen voor je beestenfeestje. Beestenboel, het perfecte thema voor de kleine party animals!  Recente artikelen