Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp, Rachel - Woensdag 23 April 2023

    Lentekriebels! De leukste items voor een lentefeest

    Yes, we hebben weer zin in de lente! Vorig jaar hebben wij een blog geschreven over de leukste kinderfeestthema’s die passen bij lente. Nu een jaar later hebben we zoveel leuke nieuwe items in onze shop, dat we er weer een frisse blog aan wijden.

    Deze lente gaan we voor de decoratie weer voor kleurrijke pastelkleuren, veel bloemen en dieren. Tip! Veel van de feestartikelen en versiering zijn ook superleuk voor Pasen.

     

    Lentebloemen als decoratie

    Bloemen kunnen uiteraard niet ontbreken bij een lentefeest. Typische lentebloemen zijn o.a. krokussen, lenteklokje en speenkruid. Maak mooie boeketten als versiering of knutsel zelf mooie bloemen van gekleurd papier voor de decoratie op tafel.

    Uit het niets is de madelief (daisy) uitgebloeid tot de populairste bloem van het moment voor de versiering. Ook als is die officieel geen lentebloem, maar een zomerbloem, voor jouw lentefeestje kan die prima. Maar je vindt nog meer leuke artikelen met bloemen in onze shop. Combineer ze tot een vrolijk geheel.

    1) madelief folieballon 2) ballonnen met bloemen 3) bloem feestgordijn 4) leuke bekers en 5) servetten met bloemetjes.

    Bloem feestartikelen en versiering


    Ook paddenstoelen passen bij een lentefeest

    Vaak wordt gedacht dat paddenstoelen alleen in de herfst groeien, maar je vindt ze het hele jaar door. Dus ook voor een lentefeestje zijn ze perfect. De vliegenzwam, rood met witte stippen, is de populairste paddenstoel. We hebben van die paddenstoel leuke 6) folieballonnen 7) borden en 8) paddenstoel servetten.


    Zie je het al voor je, een prachtig versierde tafel met bloemen en paddenstoelen? Deze combinatie is natuurlijk ook perfect voor een fairy, kabouter of tuin thema.

    Paddenstoel feestartikelen en versiering

     

    Dieren horen helemaal bij de lente

    Ze zijn weer buiten te spotten, kleine lammetjes bij hun moeder, hertjes die geboren worden. Konijntjes die hun holletje uit komen. Kippen die weer in op de boerderij kunnen rondscharrelen. Alles kan weer lekker naar buiten, of naar binnen voor jouw feestje! Niet de echte dieren natuurlijk, maar met de vele leuke folieballonnen wordt het een gezellige beestenboel bij je thuis.

    9) Schaap folieballon, 10) konijn folieballon, 11) roze muis folieballon en 12) kip en haan folieballon.

    Dieren folieballonnen konijn kip schaap muis


    Naast de boerderij collecties van Meri Meri en My Little Day hebben we de splinternieuwe Farm Friends collectie van Ginger Ray toegevoegd aan het assortiment. Alleen al bij het zien van de sfeerfoto’s word je vrolijk. Dit thema is perfect voor een kinderfeestje in de lente voor kinderen van 1 tot en met 9 jaar en kan je zo lief of stoer maken als je wilt.

    Wil je iets bijzonders op je feestje? Dan is de konijn mozaïekstand wat voor jou. Je kan de stand vullen met witte ballonnen, maar ook je eigen kleurencombinatie maken die passen bij je thema.

     

    Maak je versiering compleet met pastelkleuren

    Je kan er niet omheen, bij lente denk je toch vaak aan pastelkleuren. Maak je lentefeest af door effen kleuren artikelen toe te voegen in pastelkleuren of ga voor de kleurrijke pastel color wheel collectie met bordjes, bekers en servetten van My Little Day. Om de aankleding nog een extraatje te geven, kan je nog een kleur aan toevoegen die eruit springt bijvoorbeeld knalgeel, fuchsia, oranje of paars.

    Pastel feestartikelen en versiering

     

    Spring, speel en dans op een lentefeest

    Knutselen en spelletjes doen, horen bij een feestje, vooral als er kleine kinderen zijn. Die kun je vermaken met leuke activiteiten die passen bij je thema. Knutsel de leukste lentebloemen of maak dieren van karton of wc-rolletjes. Je kan ze ook een eigen masker laten maken met hun favoriete dieren.

     

    Eten en drinken

    Voor de hapjes en drankjes ga je natuurlijk ook voor kleurrijk. Voeg eetbare bloemen en fruit toe aan je taartjes, cocktails en mocktails. Doe een lekkere aardbei op de rand van het glas en kinderen eten het fruit met plezier op.

    Voor kleurrijke salades en snacks kan je verschillende groenten (wortel, paprika, komkommer etc.) toevoegen. Je hebt zo een goede reden om gezonde traktaties te maken voor de kinderen.

     

    We hopen dat je met deze tips aan de slag kan voor je eigen lentefeest. Foto’s kan je altijd met ons delen op Instagram. Veel succes!


    Meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje in onze shop www.hieppp.nl.

     

    Bekijk alles van:kinderfeestje (63)

    Recente artikelen