Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp, Rachel - Donderdag 14 Maart 2022

  Kinderfeestjes die perfect passen bij de lente

  Heb jij het al gezien? De krokussen en bloemen die overal weer tussen de huizen tevoorschijn komen. Vrolijke kleuren en weer lekker veel groen. En ook in de wei zijn de pasgeboren lammetjes weer vrolijk aan het huppelen. De lente is aangebroken en ook het weer stelt ons niet teleur.

  Ook in onze webshop komen wij in de lente stemming. Shop feestartikelen in vrolijke lente kleuren: pastel, paars, geel, groen of lila we hebben het allemaal. Voor een kinderfeestje vind je ook leuke thema’s die perfect passen voor een verjaardagsfeestje in de lente. We hebben de leukste 3 hier voor je op een rij.

  De paashaas op je verjaardag

  Is jouw kind op of rond Pasen jarig, en willen jullie het Paasthema gebruiken voor het feestje? Naast de paashaas passen ook konijntjes bij dit thema. Maak konijnenkoekjes of in de vorm van een ei of bloem, En ook de schattige konijn folieballon is een echte aanwinst op een Paasfeest! Eieren zoeken is ook nog nooit zo leuk geweest als ieder kind zijn eigen ei mag vinden. Versier de eieren met plaktattoos, stickers of met verf en stiften en laat de Paashaas ze daarna verstoppen.

  Pastelkleuren voor Paasfeestje


  Dé kleuren voor Pasen zijn zacht en pastel. Je vindt in onze shop verschillende feestartikelen en decoratie in pastel, Een kleurrijke pastel ballonnenboog als decoratie, transparante pastel ballonnen of een enkele pastel roze, groen, blauw, peach of gele ballon. Pastel hoedjes die de kinderen kunnen dragen. Pastel kaarsjes voor op de taart en een ballonslinger in pastelkleuren die je zelfs wat langer kan laten hangen door de vrolijke kleurtjes.

  Een On the Farm feestje met boerderijdieren

  Bij de lente horen natuurlijk ook de schattige boerderijdieren en met je kind naar de kinderboerderij gaan is dan extra feest. Een kinderfeestje met boerderij thema is nu ook superleuk voor je kind. Met de boerderij feestartikelen van Meri Meri en My Little Day breng je dit thema helemaal tot leven. We hebben borden in de vorm van een varken en servetten met koeien en schaapjes. Hoe cool is een tractor als kaars op de taart met bij passende tractor servetten voor de echte boer of boerin.

  Een boerderij thema is voor kleintjes leuk, maar voor oudere kinderen ook. Voeg voor hen spelelementen toe die passen bij het thema. Bedenk de leukste spellen met eieren, je kunt ze versieren of een estafette spel meespelen. Spijker poepen in een melk fles of als een echte cowboy of cowgirl een touw om de paal weten te gooien. De bekertjes hoef je niet alleen te gebruiken om te drinken, gebruik ze voor een bowling spel en kegel ze om met ballen. 

  Boerderij versiering en feestartikelen


  In het bos in de lente 

  In de lente komt alles tot bloei en ook in het bos is dat goed te zien. Een woodland kinderfeestje is ook leuk dit seizoen en het accent kan je  leggen op de mooie bloemen, groene planten en babydiertjes die geboren worden. Maak een verjaardagwandeling in het bos en kijk of jullie de pasgeboren diertjes kunnen spotten. Heb jij het egeltje al gezien net als onze egel folieballon? Of een schattige eekhoorntje.

  Help het bos schoon te houden. Maak er een wedstrijd van en gebruik de boswandeling om de afval die jullie tegenkomen op te ruimen, zodat de natuur de mooie lente kleuren kan behouden.

  Jouw feestje buiten vieren en buitenactiviteiten

  Naast jarig zijn is de lente natuurlijk ook leuk om heerlijk naar buiten te gaan. Wat dacht je van een picknick? Pak een tas of mand in met (zelfgemaakt) lekkers en vergeet de herbruikbare rietjes niet. Ze zijn goed voor het milieu en de rietjes van By Lille Vilde zijn er in mooie natuurkleuren.

  Neem een notitieboekje mee en noteer al de bloemen en bomen die je weer vol in de bloei ziet. Of maak er een spelletje van en teken wat je ziet, waarbij de ander moet raden wat je tekent. Speel een levend kwartet en verstop al de voorwerpen buiten in de tuin of in huis, en laat de kinderen (in groepjes) van elk voorwerp een dier vinden. Voor buiten zijn bellenblazen een superleuke traktatie. De kinderen kunnen meteen gebruik van maken.

  Picknick feestje - feestartikelen en versiering


  Meer feest inspiratie voor Pasen, een boerderij thema of een woodland thema vind je op onze Pinterest. Je shopt alle leuke artikelen in onze shop. Neem snel een kijkje!

  Wij wensen iedereen een zonnige en warme lente toe!

   

  Foto blogtitel: Meri Meri

   

  Recente artikelen