Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Linda voor Hieppp - Donderdag 19 Juni 2017

    Kleurenschema's en andere tips voor een DIY Disney prinses feestje

    Dankzij deze handige schema’s kun je met feestartikelen in effen kleuren toch de sfeer van je favoriete prinses oproepen. 

     

    Daarnaast zijn er op internet tal van gratis printables te vinden om je huis helemaal in prinsessenstijl aan te kleden en de feesttafel mooi op te maken. Wat dacht je van een mobile met daaraan je dochters favoriete prinses samen met andere belangrijke karakters uit die film? Of maskers en photo props van de diverse prinsessen? Op de website Peoniesandpoppyseeds.com vind je ook veel materiaal zoals uitnodigingen, naamkaartjes, cake toppers en labels van heel veel verschillende prinsessen. We zijn benieuwd hoe jullie prinsessenfeest eruit komt te zien! Deel je foto’s op onze Facebookpagina.

     

     

    Sneeuwwitje

    Een echte klassieker onder de Disney prinsessen en na meer dan tachtig jaar ‘she’s still going strong’. Haar tenue is dan ook bijna emblematisch geworden voor dit verhaal. Sneeuwwitje draagt een goudgele rok gecombineerd met een korenblauwe top met rode accenten. Haar glanzend zwarteharen en de rode strik erin maken het kleurenpalet van Sneeuwwitje compleet.

    Kleurschema Disney prinses Sneeuwwitje

     

    Elsa & Anna

    Prinses Elsa, de hoofdpersoon uit de kaskraker Frozen, draagt een ijsblauwe jurk met een sluier en handschoenen in de kleur lichtgrijs. Hieppp heeft de perfecte feestversieringen voor je Frozen-feestjealvast bij elkaar gezet.

    Het jongere zusje van Elsa, prinses Anna is te herkennen aan haar indigoblauwe rok met een zwarte top. Haar cape in een donkerpaarse kleur maakt haar outfit helemaal af.

    Kleurenschema Disney prinses Elsa Kleurenschema Disney Prinse Anna

     

    Belle

    Wie prinses Belle zegt, zegt geel en dat betekent dus gele feestartikelen. Belle combineert lichtgeel met zonnegeelen samen met haar donkerbruine lokken en hazelnootkleurige ogen vormen ze een mooie warm kleurenpalet.

    Kleurenschema Disney prinses Belle

     

    Ariël

    Deze prachtige prinses uit de film de Kleine Zeemeermin woont in het zeekoninkrijk Atlantica. Ze is te herkennen aan haar zeegroene vissenstaart en een volle bos helderrode manen. De donkerpaarsebikini maakt het kleurenpalet compleet.

    Kleurenschema Ariël

     

    Jasmine

    De exotische prinses uit de verhalen van Aladdin draagt een prachtig gewaad in de kleur turquoise. Deze kleur steekt helder af bij haar getinte huidskleur en haar ravenzwarte haren. Wanneer je lichtblauweof mintkleurige feestartikelen als basis neemt en deze combineert met enkele donkere accenten en mooie printables tover je je huis in een handomdraai om tot een Oosters paleisje waar Jasmine zich ongetwijfeld goed thuisvoelt.

    Kleurenschema Jasmine

     

    Doornroosje

    Als een van de weinig Disney prinsessen wordt Doornroosje uit de klassieker the Sleeping Beauty kenmerkt door de kleur roze. Haar jurk bestaat uit een donkerroze lijfje met een klokkende zachtroze rok. De witte afwerking van haar decolleté en goudkleurige lokken maken het geheel helemaal af. Hieppp heeft een uitgebreid assortiment roze feestartikelen bestaande uit diverse honeycombs, bordjes, bekers en servetten en verschillende roze ballonnen, dus over de versieringen van je Doornroosjefeestje hoef je je geen zorgen te maken!

    Kleurenschema Doornroosje

     

    Kijk voor meer prinsessen en links naar printables op ons Pinterest-bord Sprookjes!

     

    Vond je dit artikel leuk? Lees ook: ‘De prinses is weer helemaal terug… en ze houdt van zilver en roze!'

     

    Bron:

    Hoofdafbeelding, Ciaran Shea

     

     

    Recente artikelen