Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Linda voor Hieppp - Donderdag 20 April 2017

  De prinses is weer helemaal terug… en ze houdt van zilver en roze!

  Combineer het poederroze van de traditionele prinses met krachtige accenten van glimmend zilver en je hebt een combinatie waarmee je gegarandeerd succes oogt. Hieppp geeft je alvast wat ideeën om je prinsessenfeest vorm te geven. 

  Uitnodigingen

  Prinsessen wonen in een kasteel, dus uiteraard vindt het feestje ook plaats op een kasteel. Deze stijlvolle uitnodigingen (eenvoudig zelf te maken uit zilverkleurig karton en roze papier) passen daar perfect bij. “Hoeveel nachtjes slapen nog, mama?” Het grote aftellen is begonnen… 

  Kasteel Uitnodigingen 

  Decoratie

  De naam van de jarige aan de muur met behulp van zilveren folieballonnen, roze honeycombsom voor het raam te hangen, de stoelen aankleden met roze tutu’s, roze servetten met een zilveren tiara erop, met een roze voile of klamboe een baldakijn creëren, over de versiering van je huis hoef je je bij een prinsessenfeest geen zorgen te maken. 

  Folieballon letterslinger 

  Hapjes en drankjes

  Naast de traditionele prinsessentaart en de cupcakes met roze botercrème en zilveren snoepparels bovenop, mogen deze gezonde snacks niet ontbreken op het feestje: 

  • Feeërieke fruitspiesjes: prik rozerood fruit (aardbeien, frambozen, rode druiven) op een satéprikker met een bovenaan een zachtroze ster (gemaakt van watermeloen). Serveer de fruitspiesjes op een halve bol (bijvoorbeeld een halve meloen) die je in zilverfolie inpakt.
    
  • Koninklijke sandwiches: besmeer enkele sneetjes brood met een dun laagje rode bietenspread (of ander beleg) en steek de sandwiches uit in de vorm van een kroon. Smullen maar!

  Suggesties voor activiteiten

  • Zet een grote passpiegel in de woonkamer en houd een fotoshoot. Met de juiste photobooth accessoires wanen alle meisjes zich een echte prinses. Dus leg de diamanten, kettingen en lipstick alvast klaar en kiekjes schieten maar!
    
  • Jonge prinsessen zijn graag creatief bezig, dus zorg dat je de knutselspullen bij de hand hebt. Op Pinterest vind je tal van leuke ideeën, maar het versieren van een zilveren kroon (bijv. met roze strass steentjes) of het decoreren met een eigen handspiegel past natuurlijk wel uitstekend bij het zilver-roze thema.  

  Traktaties 

  Ook over de traktaties of uitdeelcadeautjes hoef je je bij een prinsessenfeest niet druk te maken. Kleine cadeautjes waarmee je eenvoudig en snel een uitdeelzakje of –bakje vult zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Wil je zelf aan de slag om iets origineels te maken? Dan zijn deze potjes met roze snoepjes leuk om te maken. Ook kun je een potlood met gum erop omtoveren tot een toverstafje of spiegel. Kortom, mogelijkheden genoeg! 

  Tips prinsessenfeest 

  Wil je meer inspiratie voor een leuk, snel en origineel zilver-roze prinsessenfeest? Bekijk ons Pinterestbord 'Prinsessenfeest' of shop direct ons nieuwste themalijn 'Princess Perfection' op Hieppp.nl.


  Princess Perfection Prinsessenfeest


  Recente artikelen