Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zaterdag 23 Januari 2020

  Kinderfeestje Trends 2020

  Kinderfeestje trends 2020: Welke thema’s voor kinderfeestjes gaan populair zijn in 2020? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

   

  Yeah, het is weer zover! Al blijft het gissen, aan het begin van het jaar kijken we graag vooruit wat de trends en ontwikkelingen zullen zijn op het gebied van thema kinderfeestjes. Maar eerst een korte terugblik op 2019…

   

  De populairste kinderfeest thema’s, decoratie en kleuren van 2019

  Wat was het een wild jaar met feestthema’s als dino en heel veel wilde dieren. We kunnen gerust zeggen dat bij Hieppp de dino en jungle feestartikelen het meest verkocht zijn. Maar ook voor een woodland feestje vlogen de bosdieren feestartikelen de laatste maanden de deur uit. Zal het met het seizoen te maken hebben, of wordt woodland hét thema van 2020?

  Waar spectaculaire (organische) ballonbogen voorheen door professionele party stylisten en ballon decorateurs werden gemaakt, gingen in 2019 mama’s (en papa’s) zelf de uitdaging aan en maakte, mede dankzij de ballonenbogen pakketten van o.a. Ginger Ray, de mooiste creaties.

  Naast kleuren die bij een jungle, dino en woodland thema passen, waren pastel kleuren en roségouden feestartikelen populair. Deze kleuren kwamen voornamelijk terug in een regenboog, zeemeermin en unicorn thema.

  En de donut?! Dat was wel de verrassing van 2019. Een donut wand is gemeengoed geworden op een sweettable. Net als de piñata die eindelijk doorgebroken is.

   

  Populaire kinderfeest thema's 2019

   

  Kinderfeestje trends 2020

  Voor het vierde jaar brengen we onze trend blog voor kinderfeestjes uit, maar waarom doen we dat eigenlijk, vraag jij je misschien af?

  Hoewel we vinden dat ouders lekker helemaal zelf moeten bepalen welke thema’s ze voor het verjaardagsfeestje van hun kind doen (doe vooral een thema dat je kind leuk vindt), zien we wel dat over de tijd een aantal thema’s erg populair worden en na verloop van tijd vervangen worden door nieuwe thema’s. Enerzijds wordt dit gestuurd door de producenten van feestartikelen, maar ook trendsetters spelen een rol. Omdat we als webshop niet alle thema’s die er bestaan (zijn er gewoon teveel), kunnen en willen aanbieden, houden wij de trends nauw in de gaten en proberen wij voor onze klanten een assortiment samen te stellen met originele en trendy thema’s gecombineerd met tijdloze basis feestartikelen. In deze blog krijg je dus alvast een beeld welke thema’s blijven en welke er nieuw bij komen.

   

  Welke feestthema’s blijven populair voor een kinderfeest

  In de trendblog van 2019 gaven we al aan dat trends voor kinderfeest thema’s ongeveer 2 à 3 jaar duren. Veel van de populaire thema’s van 2019 blijven ook in 2020. We verwachten nog veel dino, safari en pastel rainbow en/ of unicorn feestjes.

   

  Welke kinderfeest thema’s gaan we meer zien in 2020

  Thema’s van 2019 waarvan wij verwachten dat ze populairder zullen worden zijn de panda, diep in de zee (nautisch), narwal, mermaid en space thema.

   

  Kinderfeest thema's 2020 populairder

   

  Er verandert dan niet veel, zul je misschien wel denken. Toch wel. Veel van deze thema’s zullen een andere look krijgen. Er komen nieuwe feestlijnen met gave trendy en gedetailleerde designs. In 2020 zien we nog meer zachte fijne kleuren en aardetinten. En 2020 klinkt futuristisch, maar bereid je voor op een paar vintage, retro stijlen. Een aantal collecties hebben we al gezien en we kunnen niet wachten om die aan jullie te tonen.

   

  Welke feestthema’s komen er nieuw bij

  En natuurlijk komen er ook gave feestcollecties van nieuwe thema’s. Wat helemaal ‘nieuw’ zal zijn, zijn paar oude thema’s die weer terugkomen. We verwachten dat deze thema’s de nieuwe trends gaan worden.

   

  High tea met vriendinnen

  Voor meisjes komt de high tea terug. Je verjaardag heel stijlvol met vriendinnen vieren met thee en heerlijke hapjes en zoetigheden om te smikkelen, wordt een genot. Voor een high tea ga je netjes gekleed. De hoedjes worden vervangen door mooie diademen en bijzondere haarspeldjes. Bij een high tea passen romantische en sierlijke feestversiering met veel bloemen zoals de thema's boho, floral en fairy. De versierde tafel is het middelpunt van het feest. Doe op onze Pinterest inspiratie op voor een high tea feestje.

   

  Voetbalfeestje voor sportieve kids

  Het wordt een sportief jaar met het EK 2020 in het vooruitzicht en wedstrijden ook in Nederland. En dan kan het niet anders dat het voetbal thema een opleving maakt. We verwachten veel ballonbogen in de kleuren zwart, wit en groen of rood en oranje te zien. Een voetbal thema is al lang niet meer alleen voor jongens. Dus ook voor meisjes wordt het dit jaar populair. Doe op onze Pinterest inspiratie op voor een voetbal feestje met een moderne aankleding

   

  Voetbal feestje feestartikelen

   

  Superhelden (met heldinnen in de hoofdrol)

  Een aantal jaren geleden waren de pop art superhelden feestartikelen in onze shop niet aan te slepen. De laatste jaren was de populariteit afgenomen, maar we verwachten weer een boom, pow, wow voor de superhelden thema’s. Vooral voor meisjes gaat een superhelden thema gewild zijn met Wonder Woman en Captain Marvel als voorbeelden. Ideeën en tips voor een superhelden feestje vind je op onze Pinterest-prikbord 'Superhero'

   

  Tropische vogels

  In de zomer zien we dat een tropical thema altijd populair is, maar elk jaar weer een beetje anders. Waar de flamingo heel populair was en de toekan en palmbladeren vorig jaar de show stalen, wordt het in 2020 het jaar van alle kleurrijke tropische vogels bij elkaar. 

   

  Bij alle thema’s zien we in 2020 dat de organische ballonenbogen populair blijven als backdrop, maar ook feestgordijnen komen er bij te hangen en gaan we meer waaiers en bundels van slingers zien. Donut wanden gaan overal op feesttafels sieren. Van veel thema’s gaan we designs in vintage en retro stijlen zien. Kortom, het wordt weer een mooi jaar voor kinderfeestjes.

   

  Volg ons ook op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwtjes. 

   

   

  Recente artikelen