Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp - Zondag 16 Januari 2021

    Inspiratie: 4x feestversiering voor een dino feestje

    Sommige kinderen hebben om de week wel een nieuwe speeltje dat ze leuk vinden, maar er zijn kinderen die jaren weg zijn van hetzelfde. Heb je een dino-fan in huis die al jaren geen genoeg kan krijgen van deze prehistorische dieren en elk jaar een dinosaurus thema voor zijn of haar verjaardag wilt? Dan zit je hier goed.

     

    Je kunt bij Hieppp uit verschillende dino feestlijnen kiezen en zelfs de verschillende collecties combineren om jouw eigen originele aankleding te maken. Je vindt dino feestversiering van deze merken in onze shop.

     

    Dinosaur Kingdom

    Dinosaur Kingdom van Meri Meri


    De Dinosaur Kingdom feestlijn van Meri Meri is onze nieuwste aanwinst. Meri Meri staat bekend om hun trendy en speelse design. Met de Dinosaur Kingdom hebben ze zichzelf weer overtroffen. Een dino feestje wordt een feestelijk en ook leerzame avontuur met deze gave collectie.

     

    Roarsome

    Roarsome van Ginger Ray


    Van het Engelse merk Ginger Ray hebben we de Roarsome collectie. Deze dino feestlijn is groen, met blauwe accenten en shiny, maar toch stoer. De dino pootafdruk stickers en ‘ROAR’ folieballonnen maken dit thema uniek. En met zo’n leuke dino tasje wilt elk kind wel naar huis. 

     

    Dinosaur (Dino Party)

    Dino Party van PartyDeco


    Wil je veel zwarte kleuren voor jouw dino feestje dan is de dinosaurus Dino Party lijn van PartyDeco perfect. Het is een vrolijke collectie, waarbij de Flintstones ook goed bij de dansende dino’s zouden passen. 

     

    Dinosaur

    Dinosaur van My Little Day


    Het merk My Little Day staat bekend om hun minimalistische en grafisch strakke design. Deze Dinosaur collectie kenmerkt zich door de felle kleuren geel, blauw, oranje en groen en is voor zowel jonge als oudere kinderen leuk. De dino piñata van deze lijn, past ook goed bij de andere lijnen. 

     

    En om jouw dinosaurus kinderfeestje helemaal af te maken, hebben we leuke items er bij gezocht. Zo kun je met de Tyrannosaurus en Brontosaurus uitstekers en, dino poot en bot cookie cutters koekjes maken die bij het thema passen of met de dinosaurus taarttopper tover je een simpele taart om tot een dino taart. Voor de traktaties ben je snel klaar met de dinosaurus miniaturen en dino plaktatoeages.

     

    Voor meer inspiratie lees ook onze blog '10 roarrr! tips voor een daverend dinosaurus feestje' of bekijk onze 'dinosaurusfeestje' Pinterest-prikbord.

    Recente artikelen