Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Vrijdag 20 Juli 2018

  10 roarrr! tips voor een daverend dinosaurus feestje

  Met het Jurassic Kingdom evenement om de hoek (Schiedam) momenteel kunnen wij niet anders dan een blog vol met tips schrijven voor een dinosaurus kinderfeestje.

   

  Heeft je kind alle Jurassic Park en Jurassic World films al gezien, boeken gelezen en is hij regelmatig in de tuin aan het graven op zoek naar dino botten? Dan is wellicht een verjaardagsfeestje met een dinosaurus thema wat voor de kleine paleontoloog.

  Een themafeestje is pas echt geslaagd als de kleine feestgasten op het feestje even het idee krijgen dat ze in een andere wereld beland zijn. Met de versiering, outfits, spelletjes en hapjes in de stijl van het thema kun je dat doel bereiken. En het hoeft niet duur te zijn.

   

  Feestversiering voor een dino feestje

  Zonder te veel geld uit te geven voor de aankleding kun je voor een dinosaurus thema ver komen met de aankleding door veel groene, bruine en zwarte en houtkleurige versieringen te gebruiken. Denk hierbij aan ballonnen, bladen en slingers. Maak bijvoorbeeld een moderne ballonboog met lichtgroene, donkergroene, bruine en zwarte ballonnen en voeg tussen de ballonnen tropische blaadjes toe.

  Wist je dat dinosaurus verschrikkelijke hagedis betekent in het Grieks/ Latijn? Maar zo verschrikkelijk vinden wij ze niet en onze nieuwe dinosaurus feestlijn ziet er zelfs heel lief, vriendelijk en vrolijk uit. Je vindt in onze shop de volledige collectie feestartikelen en versiering. Perfect voor een trendy dinosaurus feestje!

   

  Dinosaurus feestversiering collectie

  Feestartikelen op afbeelding: dinosaurus vlaggenlijn, zwart en wit cupcake wrappers, snackbakjes en uitdeeldoosjes, dinosaurus slinger 'Dino Party', cactus vlaggenlijn, dinosaurus toppers voor op de taart of cupcakes.

   

  Spelletjes en dinosaurus outfits

  Voor de outfits en spelletjes is het leuk om dinosaurus staarten en poten te maken. We weten dat er hele grote dinosaurussen met grote poten bestonden. Maak met karton grote dino poten en bind ze vast met touw of lint en verzin leuke opdrachten voor de feestgasten die ze met de poten om moeten uitvoeren.

  Heb je een grote bak of een zwembadje. Vul die dan met zand en begraaf daar dinosaurus botten om op te graven (met een heel klein schepje om het moeilijker te maken).

  Een dinosaurus piñata is de perfecte eyecatcher en een leuk activiteit voor een verjaardagsfeestje met wat oudere kinderen (vanaf 4 à 5 jaar).

   

  Dinosaurus snacks en hapjes

  Voor een feestelijke tafel en de lekkernijen kun je bij een dino feestje helemaal losgaan. Je kunt cakepops in de vorm van dino eitjes maken, met uitsteekvormen koekjes in de vorm van dino’s. Decoreer de koekjes als dinosaurussen of maak coole dinosaurusskeletten.

  De ideeën voor een dinosaurustaart zijn eindeloos, maar als je niet graag bakt of gewoonweg te druk hebt, kun je ook een simpele of naked cake maken en deze oppimpen met dinosaurus toppers of miniaturen. Heb je de toppers met dansende dinosaurussen al gezien in onze shop?

   

  Inspiratie voor een dinosaurus feestje

   

  We hebben nog zoveel leuke tips voor jou voor een dinosaurus verjaardagsfeestje. Bekijk ze op onze Pinterest-bord ‘Dinosaurusfeestje’. Je vindt tevens de links naar de afbeeldingen hierboven ook op onze Pinterest.

  Wil je tijdens het verjaardagspartijtje levensgrote dinosaurussen bekijken? Tot 29 juli 2018 kun je naar het Jurassic Kingdom in Schiedam. En na die tijd kun je in Naturalis en het Oertijd Museum nog dino’s spotten.

  Bron: Pinterest

   

   

  Recente artikelen