Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp, Rachel - Zondag 19 Januari 2022

    Fairy: Inspiratie voor een magisch kinderfeestje met feeën

    Feeën, elfjes en fantasie wezens, we zijn er allemaal mee opgegroeid. En is het nu omdat we het groene elfje Tinkerbell allemaal kennen of vaak naar het Sprookjesbos in de Efteling zijn geweest. Allemaal hebben we wel een glimp van een magisch wereld mee gekregen. Kinderen vinden het heerlijk om weg te dromen in hun eigen fantasiewereld en soms zijn het niet alleen de kinderen…

     

    Haal de magie in huis met een fairy thema

    Voor kinderen die dol op fantasie wezens zijn is een fairy thema een feestje! Je kan voor een kinderfeestje er veel kanten mee op. Er zijn zo veel populaire films en boeken die ons verhalen vertellen over feeën en elfjes. Maar het is ook leuk om met elkaar een eigen verhaal te maken.  Bij ons vind je een aantal thema’s en verschillende feestartikelen om je feeën en elven thema helemaal naar wens te maken.

    Fairy thema voor een kinderfeestje

     

    Een sprookjesachtig fairy thema van Meri Meri

    Met de Fairy collectie van het merk Meri Meri stap je in een sprookjesachtige wereld. De slinger met fairies, sierplanten, bloemen en honeycomb paddestoelen is mooi en gedetailleerd. Hang hem boven de tafel. Bij een high tea zal die perfect passen. Ook de borden, bekers en servetten zorgen voor een romantische sfeer. Ooh la la, de Fairy taarttopper is onze favoriet. Je tovert een simpele taart zo om tot een oogstrelende fairy cake.

    Fairy Slinger Meri Meri

     

    Met de nieuw fairy collectie van My Little Day hoort ieder kind erbij

    Omdat wij het belangrijk vinden dat elk kind zich gezien en gehoord voelt, hebben wij de fairy collectie uitgebreid met Fairies (Flowers) van My Little Day. Een collectie waar wij persoonlijk erg gelukkig van worden. Niet alleen omdat alles er super schattig uit ziet. Ook omdat we zo veel verschillende kinderen kunnen herkennen in de feeën en dat is iets magisch!

    Fairy thema My Little Day

     

    Ga jij voor een herfst feeën thema? Passen paddenstoelen feestartikelen leuk bij de aankleding. Of toch voor een zomerse fairy stijl? Doe dan veel versiering met bloemen erbij (o.a. bloemen feestgordijn of maak van ballonnen bloemen). De versiering maak je verder helemaal af met effen feestartikelen in de kleuren roze, lila, mint, groen en goud of roségoud.

     

    Leuke activiteiten voor een fairy feestje

    Ga met de kinderen cupcakes bakken en laat ze zelf als topper hun eigen elfje kiezen. De cupcake set van Meri Meri heeft 6 leuke elfjes om uit te kiezen.
     

    De plaktatoeages met elfjes van My Little Day zijn leuk om als traktaties te geven, maar ook om op het feestje op te plakken.


    Knutselen is altijd een goed idee. Verzamel ruim voor het feestje karton om met de kinderen elfenvleugels of toverstokjes te maken en versieren.

    De buttons van My Little Day zijn leuk om bij aanvang van het feestje op de kleding te spelden, maar kunnen ook net als de notitieblokjes als traktatie in een leuk zakje of traktatiedoosje meegegeven worden of om te trakteren op school.

     

    Bekijk de complete Fairy collectie bij Hieppp

    Fairy collectie Hieppp

     

    Voor meer inspiratie kijk op onze Pinterest-prikbord 'Fairies'. Maak er een sprankelend feest van!

     

    Recente artikelen