Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zaterdag 22 Mei 2015

  Ballonfiguren, maak plaats voor de Balloon Heads

  Balloon Heads vs. Ballonfiguren

  Je zoon of dochter is binnenkort jarig en geeft een feestje. Het is dan altijd leuk om de kinderen op het feestje een traktatie of een aardigheidje mee te geven. Je kan net als alle andere mama's en papa's een clown laten komen die de creatiefste ballonfiguren maakt, maar hoeveel van die ballonfiguren heeft je kind zelf afgelopen jaren gekregen? En een clown over laten vliegen, dat kost nogal wat.

  Het wordt tijd voor wat nieuws... wat origineels! Wil jij de kindertjes niet met een ballonfiguur naar huis sturen, maar ook niet met lege handen naar huis laten gaan, dan hebben we voor jou Balloon Heads. Of het nu ballonfiguren zijn of simpele ballonnen zijn. Kinderen zijn nou eenmaal dol op ballonnen en ook dol op knutselen. 

  Met balloon heads maak je de leukste ballondieren en hoofden. Tijdens het kinderfeestje kunnen de kinderen zelf aan de slag en een eigen ballonhoofd maken. Er komt wel wat knipwerk bij kijken. Daar hebben de kleine kinderen wat hulp bij nodig van de volwassenen. En zijn er al genoeg activiteiten voor de kinderen op het feestje, dan kun je het een taak maken voor vrienden of andere ouders op het feestje. Volwassenen vinden knutselen stiekem ook nog heel erg leuk.

  Bij ons vind je alle 4 verschillende sets van de Balloon Heads: dieren, circus, prins en prinsessen, en zeedieren.


  Balloon Heads DierenBalloon Heads Circus

  Balloon Heads Prins en PrinsessenBalloon Heads Zeedieren


  Recente artikelen