Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp, Rachel - Zondag 29 Juli 2022

    We love pastel: Tips en inspiratie voor een feestje in vrolijke pastelkleuren

    De zomer is begonnen en de vrolijke kleurtjes komen weer op straat en in de kleding. Het zal je niet ontgaan zijn, dé trend van deze lente en zomer zijn zoete pastelkleuren (suikerspin roze, fris pistache groen, babyblauw, peach en zacht lila). Niet alleen in het straatbeeld, maar ook in het interieur en voor de aankleding van het feestje mag je helemaal losgaan met zachte pasteltinten. Ben je in de zomer of is jouw kind in de zomer jarig, of willen jullie gewoon, omdat het kan, een leuk zomerfeest organiseren? Gebruik dan frisse pastelkleuren voor de aankleding van het feest.

    Wij hebben hier voor je 4 tips voor de styling van een feest met pastel, niet alleen voor in de zomer, maar voor het hele jaar door.

     

    Feeststyling 1: Waan je in een snoepwinkel met mierzoete pastelkleuren

    De aankleding van jouw partijtje mag zo groot en gek zijn als je zelf wilt! Een kleurexplosie van pasteltinten zal misschien in een interieur too much zijn, maar voor een feestje, vooral een kinderfeestje, is dat juist extra feestelijk. Alsof je in een snoepwinkel bent! Ga voor veel ballonnen of maak een ballonnenboog met ballonnen in verschillende maten en pastelkleuren. Naast de PasteLOVE ballonnen collectie vind je nog meer ballonnen in pastelkleuren in onze shop. De ballonnenboog kun je ophangen als backdrop boven een sweet table of een perfect plekje mee creëren voor een fotobooth. Met een polaroidcamera kunnen de kinderen hun eigen foto maken om mee naar huis te nemen.

    Pastel ballonnen (PasteLOVE)


    In onze shop vind je nog veel meer leuke feestartikelen in pastel kleuren. Pastelkleurige hoedjes voor de kinderen en ook volwassenen, tafelkleed met strepen in pastelkleuren en mooie mini slingers voor aan de kinderstoel. En wil je een eyecatcher, kies dan voor de XL cijfer folieballonnen in pastelkleuren: roze, mint of pastelregenboog.

     

    Pastel feestartikelen en versiering
     

    Feeststyling 2: Kies een pastelkleur en combineer die met een metaalkleur

    Wil je de aankleding het feestje toch rustiger houden, ga dan voor een of twee pastelkleuren die dicht bij elkaar liggen en combineer die dan met een metaalkleur als goud, roségoud of zilver. Je krijgt dan een classy look en afhankelijk van de kleuren die je kiest toch nog zomers en lekker fris. Goud of roségoud met roze en lila zijn perfecte combinaties voor een prinsessenfeest, ballerina thema of voor een babyshower. En de klassieke babyroze en babyblauw kleuren blijven mooi voor een baby gender reveal. Voeg nog een pastelkleur toe voor een originele look.

     

    Pastel blauw en roze voor een baby gender reveal

     

    Tip: de ballonnen mixen (glossy, transparant en mat) in roze, blauw, peach, lila en mint van My Little Day zijn perfect voor een pastel aankleding met een glamoureuze look. 

     

     

    Feeststyling 3: Zacht en stoer 

    Natuurlijk kan je voor een mierzoete uitstraling gaan voor de decoratie, maar wil je toch wat stoerder dan kan je versiering in pastelkleuren ook combineren met harde kleuren of nude kleuren (als bruin, beige en gebroken wit). Ja, bij een jungle of dino thema denk je niet snel aan pastel, maar door pastel te combineren met donkergroene palmbladeren en bruine accenten, krijg je een trendy en stoere uitstraling.

     

    Pastel feestartikelen en versiering met nude kleuren


    En zachtroze met fuchsia of pastelgeel met turquoise wordt toch iedereen blij van?

     

     

    Feeststyling 4: pastel en thema 

    Voor kinderfeestjes is het leuk om voor de versiering een thema te doen en zeker als je kind zelf al weet welk thema zij of hij voor het feestje wilt. In onze shop vind je een aantal thema’s in pastel kleuren.

    Pastel rainbow
    Een pastel rainbow thema is helemaal hip! Regenbogen zijn er in felle kleuren, maar de pastelkleurige regenboog is de laatste tijd populair in onze shop? Van de Pastel Rainbow collectie van Ginger Ray vind je bordjes, servetten, bekertjes en ook een mooie donutwand in de vorm van een regenboog. Wil je een speelser thema dan is de Rainbow & Cloud collectie van Amscan een aanrader.

    Unicorn
    Het favoriete thema van veel meisjes en al jaren populair, een unicorn thema. In onze shop vind je de unicorn feestcollectie van Creative Party in mooie zachte pasteltinten. Met de unicorn bakproducten van Handstand Kitchen kan je lekkerste baksels in pastelkleuren maken om te trakteren op school of voor op het feestje.

    Mermaid
    Bij een zeemeermin themafeestje denk je natuurlijk aan paars, roze en blauw. Met de Pink Mermaid collectie van Ginger Ray heb je de perfecte basis voor je mermaid thema. Combineer dit thema met shiny mermaid ballonnen en zet de kleine zeemeerminnen en meermannen een kroon met glitters op.

    Pastel thema's: pastel rainbow, unicorn en mermaid

     

    Meer tips en ideeën voor een pastel feestje 

    Wil je de pastelkleuren tot in de kleinste details terug laten komen in de styling van jouw feestje? Maak dan de taart, hapjes en drankjes ook pastel. Denk aan de nostalgische snoepkettingen en -horloges en vliegende schotels of een layer cake met elke laag een andere kleur. Gebruik voor het maken van de hapjes en lekkernijen de bakvormen en uitstekers van Handstand Kitchen. Of maak met ranja limonade in regenboog pastelkleuren. Je vindt meer ideeën op onze Pinterest-prikbord ‘Pastel Party’. Maak er een kleurrijk feestje van!

     

    Hieppp - Geboortefeestjes, Kinderfeestjes en Kids Lifestyle

     

     

    Recente artikelen