Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zondag 20 December 2020

  Wat is er aan de wand? De leukste muurdecoraties voor een kinderkamer

  Houd je zelf voor jouw interieur van een minimalistische look. Voor de kamer van je kind is dat meestal anders. Vrolijk en speels heeft de voorkeur. Een kale muur kan dan echt niet. Je vindt hier inspiratie om een saaie muur in een kinderkamer op te leuken.

   

  Muurstickers 

  Een mooie muursticker is een simpele manier om een kale muur of leeg hoekje in de kinderkamer te verfraaien. Je kan kiezen voor kleine stickers of een grote afbeelding of afbeeldingen in een thema, bijvoorbeeld een jungle met wilde dieren of galaxy met allemaal hemellichamen. Van Chispum muurstickers heb je ook leuke glow in the dark muurstickers. 

  Wist je dat je de meeste vinyl stickers ook makkelijk weer kunt verwijderen?
   

  Muurstickers voor in de kinderkamer

   

  Schoolplaten en posters

  Met de schoolplaten en posters van Little & Pure heb je meteen twee-in-een. De muur wordt een stuk mooier en jouw kind leert het alfabet en veel dieren kennen. De schoolplaten van Little & Pure in onze webshop zijn dubbelzijdig. Dus wil je een keer wat anders, dan draai je de schoolplaat gewoon om.

  Schoolplaten en posters voor kinderkamers

   

  Magneetborden

  Het magneetbord van nijntje is al een plaatje voor aan de muur, maar met de kunstwerkjes van je kind maak je er iets persoonlijks van. En hoe leuk is het om de mini nijntje magneetjes te gebruiken. 

  Nijntje magneetbord - wanddecoratie

   

  (Oldschool) Letterbord

  Heb je nog een klein stukje muur waar je geen raad mee weet? Dan is een letterbord perfect. Voor kinderen die pas leren schrijven en lezen, maar ook voor de kleine story tellers is een letterbord leuk. 

  De vintage look letterborden van LEDR bevatten 300 met de hand getekende letters, nummers, speciale tekens en emoticons.

  Letterborden van LEDR

   

  Papier Roller

  Je kent die kinderen wel, een paar seconden laat je ze alleen en ze gaan helaas los met stift, pen of zelfs verf kliederen ze op je mooie witte muur. Met een kraft papier roller kunnen ze al hun creativiteit kwijt, keer op keer op keer weer. Met een kraft papier rol van 20 meter kunnen ze een tijdje vooruit en is die rol op dan kan je de roller hervullen met de kraft papier rol van 50 meter

  Je vindt in onze shop de kraft papier roller van LEDR in 3 kleuren: zwart, wit en mintgroen

  Kraft Papier Roller van LEDR

   

  Cotton ball lichtslingers

  Je vindt cotton ball lichtslingers in heel veel verschillende kleurencombinaties voor elke stijl kamer. Heeft je kind een stoere zwart & wit kamer of houdt je kind van pastelkleuren. De lichtslingers geven een kamer een speelse sfeer. Niet alleen aan de muur of rek hangen ze leuk, maar ze zijn perfect voor om een bedframe.
   

  Cotton Ball Lichtslingers

   

  Letters(slingers)

  Een mooie decoratie aan de muur hoeft niet veel te kosten. Slingers die je voor de verjaardag van je kind hebt gebruikt kunnen een tweede leven krijgen in de kamer van je kind. Had je kind een dino feestje en ook een dino kamer dan kan de slinger er heel het jaar blijven hangen. In onze shop vind je leuke slingers van verschillende thema’s o.a. unicorn, jungle, wilde dieren, space. 

  Slingers voor in de kinderkamer

  Maar met letterslingers kan je ook een leuke tekst aan de muur hangen. Met de neon, goud of iriserende letterslingers van Meri Meri kan je jouw eigen tekst maken. 

  Letterslingers voor in de kinderkamer

   

   

  Recente artikelen