Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Linda voor Hieppp - Donderdag 14 Mei 2017

  Vijf leuke kinderfeestje-thema’s voor jongens en meisjes

  Voor ouders is een gender-neutraal thema extra handig als je bijvoorbeeld twee kinderen hebt die kort na elkaar jarig zijn of voor een tweelingverjaardag met een jongen en een meisje.

   

  Confetti party

  Welk kind wordt er niet blij van? Een berg confetti in alle kleuren van de regenboog die om je heen dwarrelt; je krijgt er direct een feestgevoel van. Dit is een prachtig themawaarbij je helemaal los kunt gaan met de decoratie: vrolijke kleurrijke kroontjes, een ballonnenboog bij de ingang en aardbeien gedoopt in discodip als gezonde traktatie en natuurlijk… confetti everywhere!

   

  Confetti feestje

   

  Safarifeest

  Ga je mee op safari? Het oerwoud spreekt erg tot de verbeelding van kinderen en het gegeven dat er allerlei wilde dieren leven maakt een safarithema nog aantrekkelijker voor zowel jongens en meisjes. Niks me Tarzan, you Jane, gewoon samen op avontuur in je tropenpak, een kokosnoten race houden, dieren herkennen aan de geluiden en maskers inkleuren. Hieppp levert de bijpassende feestartikelenzoals uitdeelzakjes, hangdecoraties en servetten.

   

  Safari feestje

   

  Emoji party

  Opnieuw een perfect thema dat voor zowel jongens als meisjes kan. De vrolijke gele emoji gezichtjes maken de jarige direct aan het lachen en de gasten zullen ongetwijfeld snel volgen. Een simpel geel bordje verandert met behulp van een zwarte stift al snel in een smiley. Zet vervolgens nog een stel knipogende of verliefdegele bekers op tafel, hang een stel vrolijk lachende ballonen op en je feestje (en je humeur ;-) kunnen niet meer stuk. 

   

  Emoji feestje 

  Legofeest

  Een gouden ouwe, waarbij sommige moeders misschien in eerste instantie meer aan jongens denken. Maar sinds een aantal jaren heeft Lego een uitgebreide collectie onder de noemer Friends op de markt en hiermee is het speelgoed ook voor meisjes aantrekkelijk geworden. Je eigen huis bouwen en inrichten, een raket bouwen of een boot in elkaar zetten, zowel meisjes als meisjes kunnen het. Dus verstuur de Lego uitnodigingen snel en zet de bordjes en bekers maar vast klaar. O ja, en de lego stenen natuurlijk!

   

  Lego feestje

   

  Vliegtuigfeestje

  Toegegeven bij een vliegtuigthema overheersen de kleuren blauw en wit, maar dat maakt het thema niet minder geschikt voor een geslaagd feest voor meisjes én jongens. Want wie wil er nu niet een dag als pilo(o)t(e) of steward(ess) rondlopen? Leuke bijpassende activiteiten zijn met turbulentie drankjes uitserveren (dienbladrace) en de nachtvlucht (een stukje geblinddoekt lopen met aanwijzingen van de verkeerstoren). Na afloop serveer je natuurlijk een broodje vliegtuig. Captain prepare for take off…

   

  Vliegtuig feestje

   

  Hieppp hoopt dat we je hebben geïnspireerd met leuke aansprekende thema’s, die geschikt zijn voor meisjes én jongens. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer gender neutrale thema’s te bedenken. Kijk op onze Pinterest-bordenvoor meer leuke ideeën of kijk eens rond in onze webshop.

   

   

  Recente artikelen