Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Linda voor Hieppp - Vrijdag 23 April 2017

  Vier de eerste verjaardag met het vernieuwde safarithema

  Voor meisjeszijn er versieringen met een vrolijk nijlpaard en een spannende tijger op een roze achtergrond. Op de blauwe lijn houdt een vriendelijke leeuw de ballonen vast en wordt hij vergezeld van een goedlachse krokodil. Het speelse aapje springt van roze naar blauw heen en weer en komt in beide lijnen terug.

  1 Jaar Safari Fun Feestartikelen 

  Urenlang luieren in de rivier zoals een nijlpaard en krokodil dat doen, zit er voor ouders van een bijna één jaar oude baby niet in. Jullie gaan actief aan de slag om een leuk feestje te organiseren en we helpen jullie graag op weg!


  Uitnodigingen

  Een geslaagd feestje begint met een verzorgde uitnodiging. Je kunt mensen via de mail of WhatsApp uitnodigen, maar een echte kaart met een foto van de jarige in de jungle erop, is natuurlijk nog leuker. Kijk gerust eens op ons safarifeest-Pinterestbord voor uitnodigingen die bij dit thema passen.


  Activiteiten

  Het verjaardagsfeestje voor een éénjarige duurt doorgaans niet al te lang, omdat de jarige dat zelf nog niet volhoudt. Wil je voor de oudere kinderen toch een leuke activiteit achter de hand houden dan zijn deze dierenmaskers een goed idee. Eerst kunnen ze zelf inkleuren en versieren, daarna kunnen ze de maskers opzetten en spelen dat ze een leeuw, aap of zebra zijn.


  Versieringen

  Een gepersonaliseerde verjaardagslinger, een heuse zebra in de kamer, een giraffe piñata, bij een junglefeest hoef je je over de decoratie geen zorgen te maken. Hieppp heeft zowel voor jongens als meisjes een compleet aanbod met borden, bekers, servetten, tafelkleden, slingers, ballonnen, hangdecoraties en uitdeelzakjes. Maar je kunt natuurlijk ook enkele items uitkiezen en deze combineren met effen feestartikelen.
   

  Safarifeestje inspiratie

  Hapjes

  Een feestje is niet compleet zonder een mooie taart en lekkere hapjes. Bij een junglefeestje kun je helemaal los gaan: cupcakes met dierengezichtjes erop, dierenlollies of een cupcake cake in de vorm van een apenboom. Maar je wilt natuurlijk ook wat gezonde hapjes voor de jarige en de jonge gasten, dus wat dacht je van een schaaltje met krokodillentanden (halve appelpartjes) of slangeneieren (druiven)?


  Traktaties

  Trakteren als je baby één jaar wordt, hoeft natuurlijk nog niet. Maar het is wel leuk. Wat dacht je van deze vrolijke bananenaapjes? Een rijstwafelpanda? Of een appelschildpad? Op ons Pinterest junglebord vind je nog veel meer leuke en gezonde ideeën.
   

  Recente artikelen