Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp, Rachel - Dinsdag 17 Februari 2023

  Superheldenfeest: inspiratie en tips voor een supergaaf feestje

  Elk kind heeft wel een coole superheld waar die fan van is. Zijn het de superhelden uit Marvel- of toch de DC Comics-stripboeken? Of zijn het andere helden, zoals de Power Rangers of zijn papa en mama de grootste helden? Zit je kind midden in de superheldenfase? Dan is dat het perfecte moment voor een superhelden thema voor zijn of haar verjaardag. Stiekem kan je dan zelf ook weer eens in de huid kruipen van je favoriete superheld en kan je jouw Wonder Woman of Superman superkrachten laten zien.

  En zoals elke superheld sta je er niet alleen voor… wij zijn er om je te helpen. We hebben hier superleuke ideeën en tips om van het superheldenfeest van je kind een geslaagde dag te maken. Hieppp, hieppp, hoeraaa, de helden komen eraan!

   

  Voor de aankleding, transformeer je huis tot een superhelden universum of stad

  Voor de decoratie bij een superheldenfeest kan je heel veel kanten op. Veel superhelden hebben hun eigen wereld, universum of stad. Voor een comic stijl kan je van karton hoge gebouwen voor de backdrop maken of hang de coole superhero slingers van Meri Meri op. Die slingers zijn na afloop ook heel leuk om op te hangen in de slaapkamer.

  Superhelden feestartikelen en versiering

  En met ballonnen kan je ook goed het superhelden thema tot leven laten komen. Is je kind fan van een bepaalde superheld? Kies dan voor de ballonnen de kleuren van de outfit van die superheld, bijvoorbeeld geel en zwart voor Batman, rood, blauw en zwart voor Spiderman en blauw, zwart en zilver voor Black Panther. Je kan ook kiezen voor grote folieballon van je superhelden of coole airwalkers.

  Bij een comic stijl zijn de kleuren vaak rood, blauw, geel, wit en zwart, maar je kan ook voor een superheldenfeest voor de kleuren roze, paars, geel en mint gaan, want ook meiden halen graag hun cape uit de kast.

  Pats, Wow, Boem, Wham…tekstballonnen zijn kenmerkend voor een superheldenfeestje. Maak grote borden in verschillende vormen of je kan het jezelf natuurlijk ook heel makkelijk maken met de superhelden borden van Meri Meri. Die zijn niet alleen leuk voor een feestelijke tafel, maar kan je ook als decoratie ophangen.

  Over een feestelijke tafel gesproken, met de bekers, borden servetten van zowel de superhelden collectie van Anna+Pookie en Meri Meri maak je een mooie feesttafel.

   

  Elk kind is een held en daarom zijn wij superblij met de superhelden collectie van Anna+Pookie

  Herkenning is belangrijk voor een kind. Waar we collecties hebben met afbeeldingen van kinderen, vinden we dat kinderen met een donkere huidskleur zichzelf ook terug kunnen zien. De superhelden collecties van Anna+Pookie zijn er speciaal voor die kleine helden, zowel voor jongens en meisjes. Combineer de collecties met onze andere superhelden versiering of effen kleuren feestartikelen voor een origineel feestje.

  Superhelden collecties van Anna+Pookie

   

  Verkleden voor een superheldenfeest

  Op een superheldenfeestje komen natuurlijk alleen superhelden. Kinderen kunnen helemaal verkleed komen, maar met de leuke superhelden maskers van Meri Meri is een kind ook binnen een handomdraai een superheld. Ook voor een ander verkleedfeestje kunnen de maskers weer gebruikt worden. Of laat de kinderen als activiteit zelf hun masker en cape maken.

  Wil je de jarige een coole superheldenpak cadeau doen? Een van de leukste cadeautjes om te krijgen is het superhero koffertje van PartyDeco, niet alleen is het koffertje leuk en handig, In het koffertje zit de grootste verrassing, een eigen superhelden outfit met toffe accessoires. Dit kostuum zal zeker vaak gedragen worden, tijdens Carnaval, een verkleedfeest of gewoon omdat ze even helden willen zijn. Hopelijk gaat je kind er niet mee naar bed!

  Superheld kostuum met koffer van PartyDeco

   

  Spelletjes en actviteiten voor echte superhelden

  De bekertjes hebben superkrachten, want niet alleen kun je eruit drinken, ook zijn ze super goed te gebruiken voor spelletjes! Echte helden moeten goed kunnen richten. Dus maak een piramide van de bekertjes en laat de helden ze omgooien met zachte balletjes of pittenzakjes.

  Kies hoe je de spellen wilt spelen, allemaal voor zich of verdeel de groep in tweeën of maak kleine groepjes, misschien wel de DC Comics superhelden tegen de Marvel helden. Laat ze de spellen tegen elkaar spelen als echte helden, maak er een leuke estafette van!

  Toch liever een spel dat ze met elkaar spelen? Maak een eigen escape spel. Laat de kinderen via aanwijzingen, sommen en andere leuke opdrachten taken uitvoeren. Laat ze een slot kraken via sommen om speciale krachten en wapens te verdienen die ze voor de volgende opdracht nodig hebben. Geef de kinderen een verhaallijn met hun favoriete held in de hoofdrol. Laat ze net als in de stripboeken en films het opnemen tegen de schurken, want een superhelden escape spel is niks zonder villains als The Joker en Thanos.

   

  Hapjes voor superhelden

  Bij een feestje horen natuurlijk ook lekkere hapjes! Zoet of hartig, helden hebben genoeg eten nodig om tegen het kwaad te strijden. Popcorn past perfect bij een superhelden thema. En net als de Avengers willen wij graag eens in een ruimteschip naar een andere dimensie. Een spacetaart is een taart die heerlijk op een superheldenfeestje geserveerd kan worden.

  Hapjes in de vorm van een ster zijn altijd goed en doen de kaartspel uitsteekvormen jullie ook niet aan The Joker en Harley Quinn denken? Maak met kaasblokjes en Zoute Pepsels Mjölnir, de hamer van Thor, en voor een zoete variant kies in plaats van kaasblokjes dan marshmallows. Wees creatief met kleur, denk aan groene drankjes of pudding die verwijzen naar de Groene Hulk. Voor op het eten hebben we superleuke taarttoppers en cupcake toppers die niet alleen leuk zijn op een taart of cupcakes.

  Superhelden taarttoppers en cupcake toppers

   

  Neem een kijkje op onze website, Instagram of facebook voor meer inspiratie of shop de superhelden collectie hier.

   

   

  Bekijk alles van:kinderfeestje (63)

  Recente artikelen