Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Vrijdag 17 Februari 2020

  Space: Het coole astronauten verjaardagsfeestje van Lex

  Wat ben je een bofkont als je mama super creatief is en altijd in is voor een feestje en ook je papa en grote broer het onwijs leuk vinden om te verkleden. Dan kan het niet anders dat jouw verjaardagsfeestje onvergetelijk wordt.

   

  En dat was het astronautenfeestje van Lex, die 3 jaar werd, absoluut. Verkleed als een team astronauten en in een tot heelal omgetoverde kamer vierden de familie van Lex samen met vriendjes zijn verjaardag.

   

  Astronautenfeestje van Lex

   

  Zo’n feestje vergt natuurlijk wel enige voorbereiding. Op de blog Unicorns & Fairytales van mamablogger Nathalie lees je hoe dit space feestje tot stand is gekomen en vind je meer foto’s voor inspiratie. Oh, haar blog is sowieso de moeite waard om een kijkje te nemen.

   

  Shop the look ‘Space’:

  Wil je ook een space of to the moon feestje? Je vindt in onze shop alle feestartikelen die je nodig hebt voor een spetterend astronautenfeestje. Deze artikelen zijn o.a. gebruikt voor het feestje van Lex: raket bordjes, space party taarttoppers, maan ballon, ster uitsteker, to the moon cupcake set, zilveren ballonnen, donkerblauwe ballonnen, oranje ballonnen, zilveren bekers, blauwe popcornbakjes en cijfer sterretje

  Space feestartikelen en versiering

  Bekijk de complete collectie voor een astronautenfeestje of doe op onze Pinterest-pagina 'Ruimtevaart' inspiratie op. 

   

  Foto's: Nathalie, Unicorns & Fairytales

   

   

  Recente artikelen