Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp, Rachel - Woensdag 20 November 2023

  Sint & Piet zijn onderweg! Wij zorgen voor een feestelijke welkom en pakjesavond

  Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! De eerste feestdagen in de koude dagen staan voor de deur. Hij brengt ons Sinterklaas en een heleboel gezelligheid. Het Sinterklaasjournaal is al dagelijks op de buis en de Sinterklaasfilms zijn al te zien in de bioscoop, zijn jullie al geweest?

  De weken voor Sinterklaas is het een en al feest en de Sint mag zien dat je helemaal klaar bent voor hét kinderfeestje van het jaar. Wij hebben alvast wat superleuke en ook handige Sinterklaas artikelen voor jou om helemaal in de stemming te komen.

  10...9.. 8...7...6...5...4...3...2...1... aftellen maar! Aftellen naar de intocht en pakjesavond (5 december) begint met een aftelkalender. Zo is het niet alleen voor de kinderen maar ook voor de papa's en mama's heel duidelijk hoeveel nachtjes het nog slapen is. Iets leuks om met het hele gezin dagelijks bij te houden.

  Voordat pakjesavond is aangebroken hebben Sint & Piet schoentje-zet-avonden afgesproken. Doordat de Sint en Pieten het hele land door moeten, kunnen ze niet elke avond langskomen met een klein cadeautje en lekkers. Met de schoenzetkalender is het voor kinderen duidelijk wanneer ze hun schoen mogen zetten en op welke dagen Sint & Piet cadeautjes in de schoenen zetten. Plak de schoenstickers op de dagen dat Sint en Piet langskomen, zodat jullie geen enkele dag missen.

  Sinterklaas feestcollectie


  En hoe kunnen de kinderen Sint laten weten, wat hij of zij voor pakjesavond willen krijgen? Op de eerste avond dat de schoen gezet mag worden, laat de kinderen een verlanglijstje in de schoen zetten. Een lijstje dat ze zelf mogen maken en via hun schoen aan de Sint overdragen. Je kunt lekker creatief zijn met de lijst! Hebben ze het Bol of InterToys speelgoedboek al binnen of online bekeken? Ga ouderwets een middagje knippen en plakken met elkaar en maak een mooi verlanglijstje.

  Zie wie klopt daar kinderen? Wie klopt daar op het raam? Het zijn Sint & Piet die de prachtige raamstickers zijn komen bekijken. Plak de stickers op het raam en verwelkom Sint & Piet en ook handig kunnen ze jullie huis niet vergeten, want de Sint weet dan zeker dat op jullie adres kinderen wonen. De stickers zijn niet alleen heel erg leuk en feestelijk, je kunt ze op vele manier plakken en ze zijn weer makkelijk te verwijderen.

  En naast het raam versieren kan het huis ook versierd worden. Een welkom Sint & Piet slinger of vlaggenlijn die je op kunt hangen in de kamer. De vrolijke Sinterklaas ballonnen die er leuk bij horen. Wat een gezelligheid in huis als Sint & Piet door het raam kijken voelen ze zich welkom.

  Tijdens de feestdagen wordt er genoeg lekkers gegeten. Speculaas, marsepein, kruidnoten en pepernoten noem het maar op. Verdeel het lekkers op de schattige bordjes zo dat elk kindje zijn eigen snoepjes heeft! Of gewoon een verjaardag vieren in stijl van Sinterklaas? De bordjes passen goed bij het thema en zijn perfect voor de verjaardagstaart.

  Wij wensen jullie een fijn Sinterklaasfeest!

   

  Recente artikelen