Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp - Woensdag 25 September 2020

    Redders op de weg: Inspiratie voor een kinderfeestje met reddingsvoertuigen

    Echte helden dragen geen cape, maar gaan elke dag weer de weg op om burgers te redden. Doe hier inspiratie op voor een redders op de weg verjaardagsfeestje.

     

    Wordt je kind dolenthousiast bij het zien van een brandweerwagen, ambulance, politieauto -motor of een takelwagen die voorbij rijdt? Dan is een redders op de weg thema perfect voor zijn of haar verjaardagsfeestje.

     

    In dit thema draait het allemaal om de voertuigen waar brandweermannen, politiemedewerkers, ambulancemedewerkers en chauffeur van een takelwagen in rijden. Alle noodvoertuigen zijn in dit thema te zien.

     

    Redders op de weg feestartikelen en versiering

     

    De redders op de weg collectie bevat alle versiering om er een compleet feestje van te maken, maar je kan de aankleding nog origineler maken door de feestartikelen te combineren met effen kleuren feestartikelen, zoals ballonnen, slingers en bestek. De kleuren blauw, zwart, rood, oranje en wit passen er goed bij.

     

    En om het feestje helemaal af te maken, kunnen de kinderen ook gekleed gaan als hun favoriete reddingsmedewerker. Of een taart (laten) maken helemaal in stijl van het feestje.

     

    Deze twee stoere redders gingen je voor. 

     

    Klantfoto Redders op de weg

     

    We kijken uit naar jullie foto’s...

     

     

    Recente artikelen