Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zondag 17 Juni 2015

  Ouders & Kids Review: Quinty en Angelique testten de Balloon Heads

  Review van Quinty en Angelique: Balloon Heads Prins en Prinsessen

  Via Facebook zag ik een oproep voorbij komen van Hieppp voor Balloon Heads te testen, aangezien we hier graag knutselen heb ik gereageerd.

  Afgelopen weekend kregen we bericht dat we mochten testen. Leuk! Vandaag was het zover. Het pakketje met de Balloon Heads Prins en Prinses zat bij de post. Mijn dochter van 8 kon niet wachten en na het eten gingen we samen aan de slag.


  Balloon Heads Prins en Prinsessen

  Het pakketje bevat 4 verschillende knipvellen, 4 ballonnen, 4 stokjes om de ballonnen op te zetten, stickertjes en een vel met oogjes en neusje die bij de 4 knipvellen horen.

  Het enige wat je zelf nodig hebt is een schaar.

  We besloten om samen de prins en de prinses te maken.

  De haren, mondjes, kroontjes en de oorbellen moesten geknipt worden op de stippellijntjes, dat was op sommige stukjes nog best een hele klus en niet alleen voor mijn dochter.

  Het is een precies werkje waar soms even goed opgelet moest worden dat er niet iets teveel afgeknipt zou worden.

  (kleine opmerking) de voor- en achterkant waren niet gelijk gedrukt daarom moest er na het knippen soms nog wat “bijgeknipt” worden. Maar je ziet er niks van.


   
  Na het knippen kon de ballon opgeblazen worden en aan het stokje bevestigd worden. Dan ben je klaar voor de laatste stap.

  Alle uitgeknipte delen hebben rode stippen waar een plakker opgeplakt moet worden zodat de delen op de ballon geplakt kunnen worden.


  Als alle delen van een plakkertje voorzien zijn kan de ballon worden aangekleed. Ik mocht de ballon vasthouden terwijl mijn dochter de ballon een gezicht gaf. Met de bijgeleverde ogen en neus stickers werd de ballon al snel een mooie prins en prinses.


  Balloon Heads prins en prinsessenTadaaaa en klaar!

  Het was leuk om samen de Balloon Heads te maken, het is niet heel moeilijk en daarom een leuke bezigheid voor tussendoor. 

  Quinty en Angelique, heel erg bedankt voor de review en we hopen dat jullie veel lol hebben gehad tijdens het knutselen. En Quinty, het eindresultaat is prachtig.
   

  Recente artikelen