Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp, Rachel - Donderdag 17 Juni 2022

  Oh Baby! Thema’s voor de decoratie van een babyshower

  Een klein hummeltje is op komst en dat mag gevierd worden, want een blije moeder is straks een heel blij kindje. Is jouw vriendin, nicht, tante of zus zwanger en zijn jullie je aan het voorbereiden voor een leuke herinnering voor de aanstaande moeder. Of ben jij een aanstaande moeder en wil je zelf jouw babyshower organiseren. Wordt het een feestje thuis of op een locatie, binnen of buiten? Eenmaal de locatie vaststaat, kan het leukste gedeelde beginnen; het thema en de aankleding kiezen.

  Ook voor de aankleding van een babyshower zijn er trends. Wij hebben een paar leuke thema's en ideeën hier voor jou op een rijtje gezet.

   

  Bere(n)gezellig babyshower

  Net als een mamabeer met hun welpen willen moeders hun kindjes beschermen. Het is dan ook geen verrassing dat een beren thema dé trend van het moment is. Bij dit thema zie je veel nude, peach en bruine kleuren en met heel veel schattige beertjes. De nieuwe ‘Teddy Bear’ collectie van Ginger Ray past hier perfect bij. De sweettable is ook onderdeel van de aankleding. Met de beer servetten, koekjes in de vorm van een beer en leuke beren taartkaarsjes wordt ook de feesttafel beregezellig. De schattige teddyberen kan je natuurlijk aan het eind van het feestje aan de aanwezige kindjes meegeven. Wat een mooi aandenken is dat!


  Teddy Bear babyshower feestartikelen

   

  Hello Baby, can’t wait to meet you

  Vol enthousiasme zijn vrienden en familie ook bezig met de aanstaande moeder en de komst van de kleine dreumes. Opa, oma, tantes en ooms kunnen niet wachten de kleine in de familie te verwelkomen. En zijn de grote zus of broer ook zo nieuwsgierig naar hun kleine broertje of zusje? Staat iedereen te popelen en duren de maanden veel te lang? Laat de familie en vrienden op de babyshower samen met de aanstaande moeder (en vader) vieren dat de aanstaande baby er aan komt. Het thema ‘Hello Baby’ is leuk, schattig en toepasselijk. Combineer dit thema met het gouden thema ‘Oh baby’ van Ginger Ray. Met de photo props maak je de leukste foto’s voor in het gastenboek.


  Hello Baby Babyshower versiering

   

  Pamper party voor de aanstaande moeder

  Zeker als je zwanger bent verdien je extra aandacht en wat is fijner dan een spa party? Laat iedereen ontspannen op een feestje in thema, om heerlijk tot rust te komen. Met de leuke en nieuwe Pamper Party decoratie is de aankleding voor het feestje snel compleet. En hoe fijn is het voor de aanstaande moeder om na het feestje zich nog mooier en fitter te voelen. Nagels bijwerken, voetmassages, maskers en heerlijke snacks. Niet alleen de aanstaande moeder vindt dat fijn, maar ook papa en de oma’s en opa’s mogen verwend worden.

   

  Kleur(en) voor de aankleding van een babyshower kiezen

  Kleur kan veel sfeer toevoegen aan een feest en wat beter dan de lievelingskleur van de aanstaande moeder. Blauwe of roze feestversiering voor een babyshower mogen ook nog, maar wil je een gender neutrale aankleding dan kan je voor pastel (lila, mint, geel) of nude (peach, bruin, beige, pistache) gaan. Voor een natuurlijke uitstraling kan je houten accenten toevoegen, zoals de babyshower slinger, donut wand en houten bestek. Als je voor een chique en glam look wilt gaan, kies dan voor de gouden of rosegouden feestartikelen van Ginger Ray. Stel jou versiering helemaal af op de wensen die er zijn, en vergeet niet te genieten!


  Babyshower feestversiering

   

  We hebben meer leuke decoratie en aantal onmisbare items voor een babyshower. Voor de aanstaande moeder mag een sjerp natuurlijk niet ontbreken en de moeder ‘Happy pushing’ wensen, kan je met de gouden taarttopper van Ginger Ray. En de meeste babyshowers zijn een verrassing. Maak de verrassing compleet met roze of blauwe confetti kanonnen. Neem een kijkje op de website! Stel de versiering helemaal af op de wensen die er zijn. Wij maken het makkelijk voor jou, zodat jullie op de dag zorgeloos kunnen genieten!

   

  Kijk op onze Pinterest voor meer leuke en inspirerende ‘Babyshower’ ideeën.

   

  Je shopt deze leuke babyshower feestartikelen bij Hieppp. Neem snel een kijkje!


  Babyshower versiering

   

  Hieppp - Geboortefeestjes, Kinderfeestjes en Kids Lifestyle

   

   

  Recente artikelen