Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Maandag 14 Oktober 2019

  Nieuw: Welkom, Mister Tody! Kartonnen speelgoed voor creatieve kids

  Hallo, Mister Tody... We zijn superblij met onze nieuwe aanwinst. Met het kartonnen en recyclebare speelgoed van Mister Tody gaat een fantasiewereld voor je kind open.

   

  Welkom, Mister Tody!

  We zijn continu op zoek naar leuke merken voor onze kleine klanten en hun ouders. Met onze nieuwe aanwinst, Mister Tody, zijn we supertrots!

  Maak kennis met het merk Mister Tody. Mister Tody maakt zo als zij het zelf zeggen "Eco-toys that sparkle the imagination" en wij zijn daarom fan van hun cardboard speelgoed. 

  Mister Tody wil meehelpen om de plastic vervuiling te verminderen door magisch speelgoed te maken van karton dat gemakkelijk recycleerbaar is en ongelooflijk leuk om mee te spelen.

   

  Mister Tody Kartonnen en eco-vriendelijk speelgoed

   

  Onze collectie kartonnen speelgoed van Mister Tody

  In onze collectie vind je o.a. de kartonnen race auto, vliegtuig, hobbelpaard, speelhuis en knutselpakketten die ook leuk zijn voor verjaardagsfeestjes. Het speelgoed van Mister Tody zijn er om zelf in te kleuren of met een mooi design.

  Net als wij is Mister Tody ook dol op nijntje. Je vindt ook hun nijntje kartonnen speelgoed collectie in onze shop.

  Je kind gaat, alleen of samen met vriendjes en vriendinnen, heel veel plezier beleven met het speelgoed van Mister Tody. 

   

  Recente artikelen