Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Dinsdag 17 Mei 2021

  Nieuw: Handstand Kitchen, koken en bakken met kids

  Bij Hieppp draait het om fun en feest en wat is er leuker dan samen met je kind(eren) te bakken voor het verjaardagsfeestje of op een relaxed zondagmiddag. 

   

  Onze kook- en bakspulletjes hebben we uitgebreid met bak- en cakevormen, uitstekers, baksets en snijplanken met messen veilig voor kinderen van het merk Handstand Kitchen. 

   

  De verschillende lijnen van Handstand Kitchen passen perfect bij onze feestthema’s. Je hebt alles om heerlijke cakejes, koekjes, snacks en natuurlijk de taart te maken. 

   

  Bakvormen om zelf een taart te maken

  De siliconen taartvormen van Handstand Kitchen vind je in de vorm van een dino, raket, zeemeerminstaart, unicorn, donut, regenboog en een ijshoorn. Bij een bakvorm vind je ook een glazuurfles met vier opzetstukjes en een receptenboekje.
   

  Bakvormen van Handstand Kitchen

   

  Kleine cakejes in leuke vormen

  Cupcakes zijn heerlijk, maar kleine taartjes in de vorm van een dino en regenboogjes zijn een lust voor het oog. Ze zijn ook perfect voor traktaties. De dino’s en regenboogmallen kun je los bij ons kopen, maar in de baksets vind je ook mallen van de zeemeerminstaart, zeesterren, ijsjes, donuts en raketjes.  

   

  Uitstekers voor koekjes en traktaties

  Bij de uitsteekvormen sets krijg je 10 verschillende cookie cutters van een thema. In elke set zitten kleine en grote uitstekers om naast koekjes, ook hartige snacks en traktaties voor op school te maken. De uitstekers zijn ook leuk om als traktatie te geven of om als uitdeelcadeautje in de tasjes voor de kleine gasten te doen. 

  Cakevormen en uitstekers van Handstand Kitchen

   

  Baksets met uitstekers en cakevormen

  Met de baksets van Handstand Kitchen wordt het helemaal feest. In elke set vind je uitstekers, een siliconen mal om kleine cakejes te maken, glazuurzakje met tips, spatel, recepten en een stickervel. 

  Complete baksets voor kids van Handstand Kitchen

   

  Ook al is er binnenkort niemand jarig of geen feestje. De weekenden kom je met deze bakspullen gezellig door met taart bakken en koekjes versieren. 


  Bekijk de complete collectie van Handstand Kitchen.

   

  Recente artikelen