Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp, Rachel - Dinsdag 25 Mei 2022

    Let’s shell-a-brate! Inspiratie voor een magisch mermaid feestje

    Ze zijn mythische wezen, waar elk kind wel eens van droomt om er een van te zijn. Mermaids en mermen, oftewel zeemeerminnen en zeemeermannen. Het is dan ook geen verrassing dat een mermaid thema voor een kinderfeestje erg populair is. In onze shop vind je een uitgebreide collectie feestartikelen en versiering voor een zeemeerminfeestje en de nieuwe collectie Magical (Pink) Mermaid van Ginger Ray, is ook cool en prima als basis te gebruiken voor een zeemeerman of Aquaman verjaardagsfeestje.

    Mermaids zijn voor iedereen! Wil je binnenkort een mermaid feestje organiseren, maar heb je nog geen inspiratie? In deze blog vind je tips en ideeën voor dit ultieme onderwater feest, want met een zeemeerminfeestje kan je vele kanten op.

     

    Een verjaardagsfeestje diep in de zee

    Visje visje in het water, visje visje in de zee, visje visje doe jij al mee? Mermaids en meermannen zijn fantasiewezens die diep in de zee leven. En diep in de zee is er zoveel te zien. Voor een zeemeermin feestje heb je dus veel keuze voor de aankleding en stijl. Ga je voor een feestje met veel pracht en praal. Denk aan schelpen, parels en koraal. Of wil je juist een mermaid feestje met heel veel andere vissen en dieren zoals een zeepaardje, zeester of misschien wel een narwal.

    Pink Mermaid feestartikelen

     

    Wij hebben onze mermaid collectie aangevuld met de magical pink collectie Ginger Ray. En je vindt ook leuke zeemeermin feestversiering en taartdecoratie van PartyDeco, My Little Day en Handstand kitchen in de shop. Ga voor een zeemeerminfeestje voor glitters en glimmende (holografische en iriserende) materialen. Je kan de aankleding van het feestje ook met andere kleuren combineren. Roze, blauw, mint, groen en lila versiering passen goed bij dit thema. Transformeer de huiskamer tot een mooi onderwaterwereld en kies voor grote eye-catching items zoals de pink mermaid staart ballonboog of schelp mozaïek stand voor een wauw effect.

    Tip! Mix & Match voor een mythisch thema. Wil je het mermaid feestje van je kind nog magischer maken? Maak er dan een feestje van met alle fantasiewezens (mermaids, unicorns en fairies) die je kunt vinden in onze shop.

     

    Een zeemeermin feestje met echte mermaids en nog meer leuke activiteiten

    Is Ariël de Kleine Zeemeermin een van de tekenfilms die thuis vaak gedraaid wordt en kunnen de kinderen met elk nummer meezingen? Hou dan een echt mermaid karaoke feestje met kindercocktails en bubbelende kinderchampagne. Zelf geen karaokemachine? Dat geeft helemaal niks, want alle nummers zijn makkelijk te vinden op YouTube met ondertiteling!

    Een nieuwe trend is een echt mermaid feestje in het zwembad met een echte staart. Zeemeermin zwemmen kan je op veel plekken in Nederland zoals Den Haag, Dordrecht, Utrecht en zelfs een klein dorpje in Noort-Brabant zoals Andel bieden deze spetterende feestjes aan.

    Vier je het zeemeermin feestje thuis en houden je kind en de andere feestgasten van knutselen? Laat ze dan hun eigen fantasie mermaid tail van karton of papier maken. De staart van een zeemeermin of zeemeerminman heb je in alle kleuren. Dus de kinderen kunnen al hun creativiteit in kwijt. Op Pinterest vind je leuke knutselvoorbeelden.

    Ben je een handige mama en heb je nog veel lapjes stof liggen? Ga voor een zeemeermin verkleedfeestje. Je kan voor de feestgasten leuke zeemeermin- of man outfits maken. Je vindt hier een leuke DIY zeemeerminstaart patroon. We love this mermaid tail!


    Mermaidstaart kostuum DIY

     

    Komen er te veel kinderen om voor elk kind een staart te maken, maak er dan een of een paar en houdt een zeemeermin fotoshoot met een leuk bijpassend diep in de zee backdrop.

    Is je kind dol op bakken, organiseer dan een mermaid bakfeestje. Een taart op een feestje is extra lekker als die zelf gemaakt. Met de leuke schelp en mermaid staart bakvormen van Handstand Kitchen en cookie cutters in onze shop maak je de leukste under the sea koekjes of cakejes. Versier ze met sprinkles, snoepjes of wees creatief met marsepein. Maak er een wedstrijd van met alleen maar winnaars, want na het feestje kan iedereen zijn eigen baksel meenemen, thuis laten zien en opeten.

     

    Snacks en traktaties voor een mermaid feestje

    Een feestje is niet compleet zonder snacks en lekkernijen en voor een zeemeerminfeest heb je veel opties voor op de sweettable. Maak macarons die lijken op schelpen met een parelvulling, madeleines kunnen niet ontbreken, croissant sandwiches die lijken op een krab.


    Snacks en lekkernijen voor mermaid feestje


    Wil je de kids een leuke goodiebag meegeven. Voeg dan een leuk uitdeelcadeautje toe zoals plaktatoeages of een schelp of zeemeerminstaart uitsteker. Aan het eind van het feestje gaat elk kind met een glimlach naar huis.

     

    Meer inspiratie voor een mermaid feestje, vind je op onze Pinterest-bord 'Mermaid Party'.

     

    Je shopt alle leuke artikelen voor een zeemeermin thema in onze shop. Neem snel een kijkje!

    Mermaid feestartikelen en versiering bij Hieppp

     

     

    Recente artikelen