Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp - Donderdag 29 Maart 2022

    Kinderkamerstyling: 5 leuke items met bosdieren voor de baby- en kinderkamer

    Sta je op het punt de baby- of kinderkamer van je kind (opnieuw) in te richten en wil je een woodland thema dan vind je hier de leukste items en accessoires met bosdieren en inspiratie voor de aankleding.

     

    Kinderen zijn er dol op om in de natuur te zijn en een kinderkamer met een bosthema is een perfecte manier om de sfeer en rust van de natuur binnen te halen. Je kan kiezen voor een grote ‘renovatie’ waarbij je de muren opnieuw gaat behangen of verven en nieuwe meubels, maar ook met paar kleine aanpassingen en leuke accessoires met jouw kinds favoriete dieren (vos, konijn, hert of egel en eekhoorns) krijg je een kinderkamer waar je kind de hele dag in wil vertoeven.

     

    Deze 5 items en accessoires met bosdieren voor een kinderkamer vind je in onze shop

    Kinderkamer woodland bosideren

     

    1) Kindermeubels Forest Furniture

    De Forest Furniture (Woud) collectie van tender leaf past perfect bij een bos thema voor de kinderkamer. De collectie bestaat uit stevige houten stoeltjes met een konijn, hert, beer, vos en een leuk krukje in de vorm van een paddenstoel met rood en witte stippen. De stoeltjes zijn los verkrijgbaar, maar ook als set met een bureau tafel met opbergvak voor speelgoed.

     

    2) Kleine en grote muurstickers met bosdieren

    Met de muurstickers van Lilipinso heb je snel en makkelijk grote en kleine muurdecoratie in de kamer van je kind. Voor een woodland thema vind je een schattig vosje, hert en ook sets met konijnen en kleine bosdieren als een egel, eekhoorn, musje en muis. Bij de konijn en kleine bosdieren vind je ook stickers met paddenstoeltjes en blaadjes voor de details.

     

    3) Cesar de Vos spaarpot en nachtlamp

    We zijn dol op functionele accessoires in de kinderkamer! Voor een woodland thema zijn de spaarpot en nachtlamp van Cesar de Vos van Atelier Pierre een must.

     

    4) Letterslinger in natuurtinten

    Maak je eigen teksten met de letterslingers van A Little Lovely Company. In onze shop vind je sets in verschillende kleuren, maar voor een bosdieren baby- of kinderkamer passen de letterslingers in natuurtinten of de Boho Chic set. Je vindt bij deze sets naast letters en cijfers, ook symbolen en vormen zoals blaadjes die goed bij een bosthema passen.

     

    5) Cotton Ball Lights verlichting

    De lichtslingers van Cotton Ball Lights komen in alle kleuren. Voor een bos kinderkamerstyling zijn de kleurencombinatie Forest Green en Teddy (bruin) aan te raden. Je kan de slingers overal in de kamer hangen. Vooral bij een bed met frames kan je de slingers mooi ophangen.

     

    Als bonus vind je in onze shop leuke accessoires van het merk By Lille Vilde. Dit merk houdt van natuurtinten en natuurlijk materiaal. De bouwblokken, knutselmatjes en In het Bos uitstekers in toepasselijke vormen (paddenstoel, eikel en blaadje en bloem) passen bij meer thema’s, maar ook bij een in het bos kinderkamer.

     

    Meer kinderkamer inspiratie vind je op onze Pinterest-bord ‘Feestelijke kinderkamers’ en bekijk ook onze volledige collectie kidslifestyle- en kinderkameraccessoires.

     

     

    Recente artikelen