Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp, Rachel - Dinsdag 23 November 2022

    Kindercadeaus tips voor de feestdagen voor elk budget

    De feestmaanden staan voor de deur! Sinterklaas is weer in het land en de Kerstman laat ook niet lang meer op zich wachten. En natuurlijk zijn er ook genoeg verjaardagen die ook deze periode nog gevierd worden. Zijn de kinderen thuis al hints aan het geven of hebben ze hun verlanglijst al gemaakt? Niet alleen is onze shop vol met feestartikelen voor Sinterklaas en Kerstmis om helemaal in de feestsfeer te komen, ook hebben wij leuke cadeaus en schoencadeaus voor elk budget voor jullie!

    Cadeautjes voor kinderen onder de € 5,-

    1. Als je kind elke avond zijn of haar schoen wilt zetten, dan is het handig en prettig voor de portemonnee om kleine schoencadeautjes te hebben. Plaktatoeages zijn perfect. Je vindt in onze shop voor elk kind een leuk design van schattige of wilde dieren tot stoere voertuigen.

    Kindercadeaus onder de 5 euro - plaktatoeages

     

    Cadeaus voor kinderen onder de €10,-

    2. Voor de allerkleinsten (vanaf 6 maanden) zijn badboekjes superleuk om mee te spelen en te leren. Maak het badderen een gezellige plek om te ontspannen en ondertussen dieren en kleuren leren kennen. De schattige badboekjes van A Little Lovely Company vind je in 5 varianten: Cloud Friends, Dinosaur Friends, Forest Friends, Jungle Friends en Ocean Friends.

    3. Schminkkrijtjes voor het gezicht en lichaam zijn perfect voor creatieve kinderen. Gekke bekken, prachtige prinsessen make-up of geschminkt als een leeuw! De fantasie van je kind kan nog meer tot leven komen. We hebben neon krijtjes in 6 kleuren (onder de € 5,-) en ook een set van krijtjes in 12 basiskleuren. En ze zijn klein genoeg om in je schoentje te vinden.

    4. Is je kind dol op nijntje? Nijntje potloden zijn leuk voor mee naar school en om thuis mee te tekenen. Een foutje maken mag en kan gemaakt worden, want nijntje gumt met je mee.

    5. De dinosaurussen en jungle dieren miniaturen zijn ook leuk als schoencadeautjes. In een set vind je 12 verschillende dieren. Zo kan je kind elke dag een miniatuurtje in de schoen vinden van Sint en Piet.

    Kindercadeaus onder de 10 euro

    Cadeaus voor kinderen onder de €15,-

    6. Je mini chef maak je ook blij met de cookie cutters set van Handstand Kitchen. Wist je ook dat je met de uitstekers naast koekjes ook, hartige en fruit snacks, taco-dilla bites en mini pizza’s kunt maken?

    7. Memory spelletjes om samen te leren en spelen! Memory is goed voor het geheugen van je kind en de Dinosaurussen en Bosdieren memory sets van A Little Lovely Company zijn ook heel leerzaam. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

    8. Puzzels. Bijna alle kinderen vinden puzzelen leuk, maar wist je dat puzzels niet alleen goed zijn voor het brein, maar ook de motoriek, oog-handcoördinatie en concentratie bij kleine kinderen. Je hebt puzzels in verschillende vormen en maten. De telpuzzels en legpuzzels van A Little Lovely Company zijn voor kinderen vanaf 2 jaar. En voor kinderen vanaf 18 maanden zijn de mooie houten inlegpuzzels van Mint and Milo superleuk o.a. met unicorn en regenbogen, voertuigen, wilde dieren en letters van het alfabet.

    Kindercadeaus onder de 15 euro

     

     

    Cadeaus voor kinderen onder de € 25,-

    9. Er is niks leukers en gezelliger dan met je kind te bakken en koken. De taart bakvormen van Handstand Kitchen vind je in vormen speciaal voor kinderen o.a. dino, ijsje, raket, regenboog, zeemeerminstaart en donut. Een leuk cadeau dat lang te gebruiken is en je kind het decoreren eigen kan maken.

    10. Ook een leuk educatief speelgoed voor kleine kinderen zijn stapeltorens, ze stimuleren de motorische en stapelvaardigheden van een kind. De regenboog stapeltoren van Mint and Milo is een aanrader voor kinderen vanaf 3 jaar.

    Kindercadeaus onder de 25 euro

     

    Cadeaus voor kinderen onder de €30,-

    11. Als kerst op de taart of beter gezegd, taartjes kan je je kind een compleet bakset cadeau doen. De baksets van Handstand Kitchen bevatten mallen om mini cakejes te maken. Leuk om op school te trakteren of voor een feestelijke tafel met lekkere hapjes. Ook de baksets vind je in verschillende thema’s van dino’s tot zeemeermin.

    12. En een uniek en mooi cadeau die we je zeker niet willen onthouden zijn de bouwblokken in blossom kleuren van By Lille Vilde. De bouwstenen zijn gemaakt van EVA-schuim, en daardoor zacht voor je kind en voor je vloer. Ook dit artikel is in de sale. Shop snel de laatste in onze shop. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

     

    Kindercadeaus bij Hieppp

     

    En heb je een ruimer budget dan zijn de prachtige kinderkostuums van PartyDeco heel leuk om te geven. Kies uit een superhelden kostuum set compleet met koffer of ga voor een sprankelend prinsessenoutfit met cape, rokje en een gouden kroon.

     

     

    Recente artikelen