Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Dinsdag 21 November 2016

  Hoera! Hieppp is jarig. Join the party!

  Hoera! Hieppp is jarig en als online feestwinkel kunnen wij dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het is dan ook heel november feest bij Hieppp. Om te beginnen shop je de hele maand met 10% KORTING in onze shop, maar we hebben nog veel meer leuks voor jou in petto. Het wordt een waar feestje en we vieren het graag met jou. Wat kun je allemaal deze maand verwachten?

  Traktaties

  Wie jarig is trakteert. Naast 10% korting op je bestelling ontvang je deze maand bij je bestelling ook een traktatie met iets leuks (wat verklappen we niet) en lekkers voor jou en de kids. En om het nog leuker en spannender te maken hebben wij in 7 pakketjes een tegoedbon (t.w.v. € 10,- of € 25,-) toegevoegd. Dat betekent dus gratis shoppen!!!
   

  Cadeautjes

  Bij een verjaardag horen cadeautjes. Wij vinden het enig om cadeautjes te krijgen, maar we vinden het nog leuker om cadeautjes weg te geven. We hebben deze maand op onze Facebookeen aantal weggeefacties waarbij we feestelijke cadeautjes gaan weggeven. Volg ons op Facebookvoor de give-aways. 

   

  Waar is het feestje?

  Join the party! Wij vinden het super als je de verjaardag van Hieppp met ons viert. Het feestje is op onze Facebook. Kom je ook?

   
  Bekijk alles van:verjaardag (53)

  Recente artikelen