Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Linda voor Hieppp - Donderdag 21 Februari 2017

  Hieppp draagt de stichting Earlybirds Fotografie een warm hart toe

  Een geboorte is altijd iets bijzonders, maar voor de ouders van prematuur geboren baby's gaat deze gebeurtenis gepaard met veel spanning en onzekerheid. Ze brengen wekenlang in het ziekenhuis door en maken zich continu zorgen over zuurstofwaardes, hartslag en infectiegevaar. Allerlei zaken die voor andere jonge ouders vanzelfsprekend zijn, zoals het eerste badje of een flesje geven, zijn dat voor hen niet.
   

  De stichting Earlybirds Fotografie zet zich in voor juist deze groep ouders. Professionele fotografen maken vrijwillig en kosteloos een reportage in het ziekenhuis van de pasgeborene en de jonge ouders. Mooie, liefdevolle foto's waar de ouders, maar ook het kind zelf en de familieleden later met plezier op terug kunnen kijken.
   

  Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar fotograferen in het ziekenhuis is geen gemakkelijke opgave: overal slangetjes en buisjes, het glas van de couveuse en dan ook nog eens kunstlicht. Toch slagen de fotografen van Earlybirds erin mooie plaatjes te schieten waarop te zien is hoe sterk deze kindjes zijn.
   

  Om dit mogelijk te maken werkt de stichting samen met ruim 200 professionele fotografen door het hele land. Maandelijks ontvangt Earlybirds Fotografie zo'n 120 aanvragen voor een fotosessie, dus er is bijna dagelijks een fotograaf op pad.
   

  Hieppp ondersteunt dit doel graag. Want Hieppp verkoopt weliswaar vrolijke feestartikelen aan (toekomstige) ouders en hun kroost, maar niet elk kind in Nederland heeft het gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel stichtingen die het hart op de goede plaats hebben zitten. Hieppp doet graag iets extra's voor hen en daarom introduceren we het Hartje van Hieppp. Rond de week van Valentijnsdag zetten we elk jaar een goed doel dat iets doet voor kinderen in het zonnetje. We dragen hen een warm hart toe en doneren een deel van onze opbrengst. Dit jaar beginnen we met de aller-allerkleinsten, namelijk de prematuren van Earybirds.
   

  Bestel dus voor 16 februari en lever zo een bijdrage aan het bijzondere werk van de stichting Earlybirds Fotografie. Je kunt op de website van Earlybirds Fotografie meer lezen over deze organisatie of bekijk direct de mogelijkheden om een bijdrage te leveren (donatie, vrijwilligerswerk, veiling, loterij, haakprojecten, er is voor elk wat wils ;-). Wil je zelf een goed doel of een organisatie aandragen voor het Hartje van Hieppp? Stuur ons dan een mail naar [email protected].

   

  Recente artikelen