Halloween: 3 redenen waarom het zo leuk is

Halloween: 3 redenen waarom het zo leuk is

Nog twee weekjes en dan is het Halloween. Het feest dat uit Amerika over is komen waaien wordt steeds populairder in Nederland. En ook al vier je Halloween niet, tijdens deze grauwe herfstmaanden waar het vroeg donker wordt en je moet uitkijken dat je niet door een spinnenweb met een spin loopt, is het best leuk om een griezelfeest thema voor jouw verjaardagsfeestje te kiezen.

Halloween of griezelfeest? 

Een Halloween of griezelfeestje is heel leuk om te organiseren, want je kunt er zoveel kanten mee op. Ga je voor spoken, spinnen, vampiers, monsters of heksen? Of heel gedurfd, wordt het een feestje met allemaal enge figuren bij elkaar? Wij kunnen 3 redenen noemen waarom je zeker voor een griezelig feestje moet kiezen. 


1. Getverderrie, dat ga ik niet eten.

Halloween of een griezelfeest is een van de weinige thema’s waar je jouw gasten vies en onsmakelijk uitziende eten en drinken mag voorschotelen. Daag ze uit om alles te eten. Natuurlijk smaakt alles heel lekker. Maar probeer maar een pasta te eten die er uitziet als een bord met wormen of bessensap te drinken als op het etiket staat dat het bloed is.

v.l.n.r.: Oogbalrollen, Monster Donuts en Hotdogs Vingers. Bekijk hier de top 10 Halloween hapjes en drankjes.


2. Kostuums

Voor kinderen die verkleden heel leuk vinden, is het niet nodig om tot carnaval te wachten. Bij een Halloween of griezelfeest kun je ook alles uit de kast trekken. Hoe enger, hoe beter. Oh, en niemand kijkt er van op als jij en de hele familie als monsters of vampieren verkleed zijn.

v.l.n.r.: Mummie, Weerwolfje en Edward Scissorhands. Bekijk hier onze top 10 Halloween kostuums.

 

3. Versiering in alle hoeken en kiertjes.

Bij een Halloween feest kun je niet aan teveel versiering doen. Het is de kunst om een ruimte om te toveren tot een spookhuis. En het liefst met enge hoekjes vol verrassingen.
Hieppp heeft een uitgebreide collectie feestartikelen voor Halloween of een griezelfeest. 

v.l.n.r.: Spinnenweb, Boo! Hangdecoratie en Spookhangdecoratie. Klik hier voor meer versiering. 

Op onze Pinterest-prikbord 'Griezelfeest|Halloween' vind je meer dan 200 ideeën voor Halloween (taarten, traktaties, diy, versiering en meer).

 


 

Shopgemak

Unieke collectie feestartikelen overzichtelijk voor mama's en papa’s

Verzending

Voor 22:00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd. Pakketpost €5,95 NL en €6,95 BE. Gratis > €50,-

Veilig betalen

Makkelijk betalen met o.a. iDeal, creditcard, Bancontact / Mister Cash of overschrijving