Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zondag 17 Oktober 2015

  Halloween: 3 redenen waarom het zo leuk is

  Halloween of griezelfeest? 

  Een Halloween of griezelfeestje is heel leuk om te organiseren, want je kunt er zoveel kanten mee op. Ga je voor spoken, spinnen, vampiers, monsters of heksen? Of heel gedurfd, wordt het een feestje met allemaal enge figuren bij elkaar? Wij kunnen 3 redenen noemen waarom je zeker voor een griezelig feestje moet kiezen. 


  1. Getverderrie, dat ga ik niet eten.

  Halloween of een griezelfeest is een van de weinige thema’s waar je jouw gasten vies en onsmakelijk uitziende eten en drinken mag voorschotelen. Daag ze uit om alles te eten. Natuurlijk smaakt alles heel lekker. Maar probeer maar een pasta te eten die er uitziet als een bord met wormen of bessensap te drinken als op het etiket staat dat het bloed is.

  v.l.n.r.: Oogbalrollen, Monster Donuts en Hotdogs Vingers. Bekijk hier de top 10 Halloween hapjes en drankjes.


  2. Kostuums

  Voor kinderen die verkleden heel leuk vinden, is het niet nodig om tot carnaval te wachten. Bij een Halloween of griezelfeest kun je ook alles uit de kast trekken. Hoe enger, hoe beter. Oh, en niemand kijkt er van op als jij en de hele familie als monsters of vampieren verkleed zijn.

  v.l.n.r.: Mummie, Weerwolfje en Edward Scissorhands. Bekijk hier onze top 10 Halloween kostuums.

   

  3. Versiering in alle hoeken en kiertjes.

  Bij een Halloween feest kun je niet aan teveel versiering doen. Het is de kunst om een ruimte om te toveren tot een spookhuis. En het liefst met enge hoekjes vol verrassingen.
  Hieppp heeft een uitgebreide collectie feestartikelen voor Halloween of een griezelfeest. 

  v.l.n.r.: Spinnenweb, Boo! Hangdecoratie en Spookhangdecoratie. Klik hier voor meer versiering. 

  Op onze Pinterest-prikbord 'Griezelfeest|Halloween' vind je meer dan 200 ideeën voor Halloween (taarten, traktaties, diy, versiering en meer).

   


   

  Recente artikelen