Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Hieppp - Maandag 24 Augustus 2016

    Gespot: 5 zomerse feestjes voor kinderen en volwassenen

    Tropische thema's voor een zomers feestje

    Het valt ons op dat deze zomer de tropische artikelen en thema's helemaal in zijn voor interieurdecoraties, outfits, verjaardagsfeestjes of zomaar een feestje aan het zwembad of op het strand. Overal duiken opblaasbare flamingo's, kussens in de vorm van cactussen, papegaaien verlichting, tropische vruchten en ijsjes sieraden op. Het leuke van deze thema's is dat ze leuk zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Deze zijn onze vijf favoriete thema's voor een tropisch (kinder)feestje.

     

    1. Flamingo Fun

    Flamingo Fun feestartikelen


    Het is een flamingo invasie deze zomer in Nederland. En dat is helemaal niet erg, want wat zijn ze leuk en sierlijk, die flamingo's. Je kunt voor een flamingo feestje helemaal roze gaan door lichtroze en roze versiering te gebruiken, maar de kleuren groen (voor palmbomen), geel en oranje passen er ook goed bij. Populaire items voor een flamingo feestje zijn de opblaasbare flamingo, leuk voor kids om mee te spelen, de opblaasbare flamingo drankhouders voor op tafel, maar ook om je drankje bij de hand te hebben in het zwembad. Bij Hieppp vind je het Flamingo Fun thema met photo props, roerstaafjes, rietjes en elegante flamingo cupcake toppers. Wil je een sweettable van dit thema maak dan ook met de cookie cutters in de vorm van een flamingo en palmboom koekjes of anders lekkernijen voor op tafel.

    Flamingo Feestje Tips 

     

    2. Zon, Zee en Strand

    Of je nu in Nederland bent of in het buitenland, als het kwik boven de 25 graden is, lig je het liefst op het strand of bij het zwembad. Wij wel in ieder geval. Chillen op het strand of aan het zwembad is niet alleen relaxed, maar ook heel veel fun. Met een Zon & Strand feestje maak je jouw verjaardag net zo leuk. Leuke items voor een Zon & Strand feestje zijn opblaasbare ijsjes, strandballen, gekke zonnebrillen en kleurrijke slippers. Met het thema Zon & Strand in onze shop geef je jouw feestje een tropisch en vintage look.

    Zon en Strand feestje tips 

     

    3. Auw, Cactus!

    Deze cactus babyshower is erg origineel. Ook een cactus is erg tropisch. Ze zijn er in verschillende vormen, met en zonder bloemetjes. We raden niet aan om echte cactussen met doorns en stekels voor een verjaardagsfeestje te gebruiken, maar met opblaasbare cactussen of ballonnen met getekende stekels kom je een heel eind.

    Cactus feestje tips 

     

    4. Tutti Frutti

    Kenmerkend voor zomers fruit (ananas, meloen, kiwi, sinaasappel, lemoen, aardbei)  is dat ze heel kleurrijk zijn. Kies je voor een tutti frutti feestje dan weet je dat het een vrolijk en kleurrijk festijn wordt. Voor een tutti frutti feestje kun je met basisfeestartikelen met ronde vormen (ballonnen, honeycombs en pompoms) veel leuke versieringen zelf maken. Kijk op onze Pinterest-pagina Tropical Summer voor inspiratie.

    Tutti Frutti Feestje Tips 

     

    5. Solo Frutti

    Vind je een tutti frutti feestje iets te bont qua kleuren, dan kun je ook voor één fruit kiezen als basis voor jouw tropisch feestje en daar iets heel feestelijks van maken.

    Solo Frutti - Ananas
    Ananas feestje tips
     

    Solo Frutti - Meloen
    Meloen feestje tips 

    Op onze Pinterest-pagina's Tropical Summer en Strandfeest vind je nog veel meer leuke tips voor een feestje met een tropisch thema. Geniet nog van de zomer!

     

     

     

    Recente artikelen