Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Linda voor Hieppp - Donderdag 20 Januari 2017

  Geboortefeestje trends 2017

  Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor het Nieuwe Jaar! Dat het een spetterend jaar vol met spettterend originele en super fantastische feestjes moge worden. In onze laatste blog verklapten we je alvast de trends voor kinderfeestjes, maar ook de ontwikkelingen op het gebied van geboortefeestjes staan niet stil.


  Dus ben je zwanger, of misschien je partner of een goede vriendin? Lees dan hier wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van geboortefeestjes en kraamtraktaties. Verras de aanstaande ouder met een hip en origineel geboortefeest!


  Baby gender reveal party 

  De opkomst van de baby gender reveal party in Nederland zet in 2017 onverminderd door. Extra leuk is dat steeds meer vaders hierin het voortouw nemen en het geslacht een tijdje geheim houden voor hun partner. Zo blijft de moeder in spé net als haar gasten in het ongewisse totdat ze de feestlocatie betreedt of de taart aansnijdt. Hoe je het ook aanpakt, de baby gender reveal party is in alle gevallen een mooie gelegenheid om samen te vieren dat er een baby op komst is.
  Pastelkleuren

  Pastel is geen nieuweling in het rijtje van trends, maar het is ook dit jaar een ideaal thema voor een babyshower of kraamfeestje. Step away van het traditionele babykleuren roze en blauw en kies in plaats daarvan voor mintgroen, lichtgrijs en zachtgeel. Je kunt deze pastelkleuren gemakkelijk in alles laten terugkomen: van de uitnodigingen en de taart tot de aankleding en de activiteiten.  Doopsuikerpresentatie

  Deze trend is overgewaaid vanuit België en wordt ook in Nederland steeds populairder. Als bedankje voor hun komst geef je de kraamvisite een aardigheidje mee. Dit kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerd blikje pepermuntjes zijn, een chocoladereep met de naam van de baby erop of een weckpotje met snoepjes erin. Nieuw op het gebied van doopsuikers is dat je een tableau of tafel inricht waarop verschillende presentjes staan uitgestald. Bij vertrek kiest elke gast een ding van zijn of haar gading uit. De presentatie van de doopsuikers is vaak zeer fraai, het sluit aan bij het thema van het geboortefeest en de tableaus zijn een lust voor het oog. Doe op onze Pinterest-pagina 'Doopsuikers' inspiratie op.


  Recente artikelen