Menu

Contact
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Hieppp - Zondag 24 December 2015

  De witte taart in haar kleurrijkste vorm

  We zien het steeds meer. Een witte taart van marsepein, fondant of icing voor een verjaardagsfeest versierd met tierelantijntjes in het thema van het feestje of compleet gepersonaliseerd voor de jarige. We hebben hier de kleurrijkste witte taarten die we voorbij hebben zien komen op een rijtje gezet. 

  Witte taarten inspiratie

  Witte taarten inspiratie 2

  Aan de slag! Bak zelf een taart en maak een witte basis van marspein, fontant of icing of je kunt bij de bakker een witte taart bestellen. Wat zal de bakker gek opkijken van jouw bestelling.

  Om je eigen taart te versieren kun je de volgende artikelen gebruiken: taartkaarsjes, rietjes, ballonnen, gekleurd papier of papier met print om slingers mee te maken, washi tape, photo props, taartdecoraties, vlaggetjes, cupcake toppers, prikkers, labels en stickers met cijfers, letters, figuren en vormpjes, eetbare stiften, snoepjes of zelf klein speelgoed. Je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos.
   

  En als je zelf niet zo creatief bent, kun je de feestgasten ook zelf aan de slag laten gaan met de taartjes of cupcakes tijdens een bak en decoreerfeestje.

  Taartdecoratie feest

  Je vindt alle taarten en meer witte taarten op onze Pinterest-prikbord ‘Taarten enzo’.  

   

  Recente artikelen